Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Şerban Nicolae: Şi Mântuitorul s-a născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă să protesteze

Şerban Nicolae: Şi Mântuitorul s-a născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă să protesteze

Comisia juridică din Senat a amânat iar dezbaterea proiectului Legii graţierii, pentru 19 aprilie - "pe zi", preşedintele comisiei, Şerban Nicolae ironizându-i pe protestatarii care au ieșit de la începutul anului în stradă, cu afirmaţia că "şi Mântuitorul a înviat noaptea" şi că "toate domnişoarele cu barbă să protesteze".

"Având în vedere că aceasta este săptămâna ce precede Învierea... Mă rog, şi Mântuitorul a înviat tot noaptea, s-a şi născut noaptea, toate domnişoarele cu barbă o să protesteze. Vă propun ca următoarea şedinţă consacrată acestei dezbateri (...) să aibă loc miercuri după-amiază", a spus Şerban Nicolae, preşedintele Comisiei juridice a Senatului, citat de Mediafax.

El a mai spus că dezbaterea proiectului de lege al graţieirii urmează să aibă loc "pe zi".

Iniţial, proiectul urma să fie dezbătut marţi, după ce ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut amânarea cu trei săptămâni, pe motiv că va prezenta şi un pachet de măsuri complementare graţieirii pentru decongestionarea penitenciarelor. Deşi a fost aşteptat să prezinte măsurile complementare, ministrul Justiţiei nu a participat la şedinţa Comisiei juridice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1349

Comentarii

3 comentarii

...

Acum 6 ani

Pai asta il include si pe el, ca si el are barba, dubla chiar!
Raspunde

...

Acum 6 ani

sn e prost, tampit sau bou? alta intrebare nu mai am
Raspunde

Baba

Acum 6 ani

Si pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume/Li s-a spus simplu/Serban Nicolae.Recomand autoritatilor sibiene ca pentru o eventuala statuie inchinata prostiei sa-l aleaga,fara licitatie ci prin incredintare directa,drept model pe marele,inegalabilul,imperturbabilul Seeeerban Nicooolaeee!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus