Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Primul concurs de kendama: peste 250 de copii și-au încercat talentul

Primul concurs de kendama: peste 250 de copii și-au încercat talentul

Primul concurs de kendama organizat la Sibiu de către cei de la Mindspot în cadrul Festivalului Familiei a strâns mai bine de 250 de copii interesați să își demonstreze calitățile în jocul care recent a „invadat“ România.

„Au venit inclusiv din București sau din Focșani, de exemplu, dar și din alte localități. On-line s-au înscris până în seara de dinaintea concursului 220 de participanți, dar și aici au venit și s-au înscris mulți alți copii interesați“, spune Marilena Pascu, din partea Mindspot. Concursul s-a desfășurat în parcul Sub Arini, în fața stadionul municipal, pe două categorii, începători și avansați. Concurenții din fiecare categorie au avut de îndeplinit câte zece „trick-uri“. „Competiția s-a desfășurat în grupe de câte patru concurenți și, de fiecare dată, primii doi care reușeau cele zece «trick-uri» treceau în etapa următoare“, mai explică Marinela Pascu. În total, în urma primei competiții de acest fel din Sibiu au fost desemnați 20 de câștigători, câte zece pentru fiecare categorie. Premiile au constat în jocuri kendama, tricouri și „loopere“.

Foto: Mindspot

kendama 1

kendama 3

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus