Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Investiție de aproape 300 de mii de lei a Apei Târnavei Mari

Investiție de aproape 300 de mii de lei a Apei Târnavei Mari

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Castanilor din municipiul Mediaș, stradă care face parte dintr-un proiect major care cuprinde și străzile Toma Ionescu și Octavian Goga.

Lucrarea „Reabilitare rețea apă și canalizare pluvială pe strada Castanilor, din Municipiul Mediaș”, în valoare de 290.732,26 lei, se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza HCL nr. 232/2017 și vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de cetățenii din zona  cartierului Vasea. Investiția are în vedere reabilitarea rețelei apă în lungime de 120 ml, executarea unui cămin de apă, unui hidrant și unui număr de 22 de branșamente la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 230 ml rețea canalizare pluvială, 5 cămine, 10 guri de scurgere și 22 de racorduri ape pluviale la imobile.

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Ghe. Pop de Băsești cu strada Castanilor. Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea  va fi executată de SC AUTORUN SRL Mediaș, iar conform contractului, ea se va derula în perioada 18.10.2017 – 30.11.2017. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.

Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus