Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Patru avansări în grad la ISU Sibiu, de Ziua României

Patru avansări în grad la ISU Sibiu, de Ziua României

Cu ocazia Zilei Naționale a României, doi ofițeri și patru subofițeri din cadrul ISU Sibiu au fost avansaţi în gradul următor înainte de termen pentru merite deosebite, iar trei subofiţeri au trecut în corpul ofiţerilor, în urma promovării examenului susţinut.

Tot cu această ocazie, Cosmin Balcu, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, a înmânat distincții și embleme de merit unui număr de trei ofițeri pompieri pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredinţate sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în activitatea desfăşurată.

Pentru a celebra această zi cu însemnătate aparte, șase plutoane de pompieri au fost prezente pe B-dul Coposu la parada militară, iar mai multe autospeciale de intervenție folosite de pompieri în diverse situații de urgență au făcut parte din expoziția desfășurată în parcarea Teatrului Național „Radu Stanca” din municipiul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus