Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO CSU Sibiu a dat peste 100 de puncte în meciul cu Craiova

FOTO CSU Sibiu a dat peste 100 de puncte în meciul cu Craiova

Jucătorii galben-albaștri au făcut o figură frumoasă în primul meci disputat pe teren propriu după o lună. CSU Sibiu a câștigat meciul disputat vineri seara împotriva celor de la SCM U Craiova, cu scorul de 108 - 90.

Un meci greu, cu două reprize încheiate în favoarea craiovenilor (R2: 19-22 și R3: 24-25), baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu au oferit sporterilor un scor memorabil – peste o sută de puncte au fost înscrise până la finalul partidei.

„Un meci care a fost mai greu decât arată scorul. În sfertul trei au reușit să vină peste noi și au făcut niște puncte. Am început destul de bine jocul, cel puțin în atac. Știam că este o echipă care este foarte greu de ținut sub media lor de puncte, dar am reușit totuși să îi ținem la 90 de puncte, deși ei au media de 95. Îi felicit pe jucătorii mei, pe câțiva dintre ei care sunt accidentați și au făcut efort să joace și până la urmă le-a ieșit jocul. Mă bucur că n-au căzut așa cum au căzut la Galaț în momentul în care cealaltă echipă era peste noi din punct de vedere mental și sper ca asta să fie învățătură de minte că noi nu avem voie să renunțăm niciodată la luptă”, a declarat Dan Fleșeriu la finalul meciului.

Liderul jocului a fost Monyea Pratt, cu 23 de puncte marcate, fiind urmat de Tyler Laser și Bogdan Popescu, fiecare cu câte 20 de puncte, Marcel Davis și Mirel Dragoste cu câte 15 puncte, Lawrence Kinnard cu 13 puncte și Chris Cooper cu 2 puncte.

Urmează alte trei meciuri în luna decembrie care vor fi disputate la Sala Transilvania din Sibiu.

„Avem trei meciuri pe teren propriu plus Oradea în ianuarie, sper să îi avem pe toți apți, să îl recuperăm pe Cooper care are o problemă destul de gravă la genunchi și să fim pregătiți de meciurile respective. Tg. Mureș, primul meci care urmează, e o echipă periculoasă indiferent câți jucători mai au, că nu mai prea au. Dar dacă îi subestimăm, o pățim ca la Galați”, a spus antrenorul.

Următoarele meciuri se vor disputa după cum urmează:

CSU Sibiu – BC Mureș Tg. Mureș: 15 decembrie, de la ora 19:00

CSU Sibiu – CS Politehnica Iași: 19 decembrie, de la ora 19:00

CSU Sibiu – CS Dinamo București: 22 decembrie, de la ora 19:00

 

Foto: Cristina Bălău

csu craiova-3 csu craiova-4 csu craiova-5 csu craiova-6 csu craiova-7 csu craiova-8 csu craiova-9 csu craiova-10 csu craiova-11 csu craiova-12 csu craiova-13 csu craiova-14 csu craiova-15 csu craiova-16 csu craiova-17 csu craiova-18 csu craiova-19 csu craiova-20 csu craiova-21 csu craiova-22 csu craiova-28 csu craiova-1 csu craiova-2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Daniela Ciocanea

Acum 6 ani

Poate, ai vrut sa spui c-au marcat nu ca a dat fetițo, ca nu suntem in piața, dar nah, fiecare cu limbajul din mediul in care-si trăiește drama vieții....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus