Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-9°C

Președinta Consiliului Județean Sibiu împlinește astăzi 44 de ani

Președinta Consiliului Județean Sibiu împlinește astăzi 44 de ani

Daniela Cîmpean, prima femeie președinte de Consiliu Județean din istoria României, își aniversează astăzi ziua de naștere. 

Daniela Cîmpean s-a născut pe 10 decembrie 1973 la Sibiu. A absolvit cursurile Liceului Pedagogic și a profesat ca învățătoare cinci ani, timp în care a urmat cursurile Facultății de Drept. Din 1998 și până în momentul în care a fost denumită președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a activat ca avocat.

Drumul spre politică și l-a deschis în anul 2003, 13 ani mai târziu, în iunie 2016 devenind prima femeie președinte de Consiliu Județean din istoria României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sibiu

Acum 5 ani

Un sincer și călduros "La multi ani" cu sănătate, fericire și putere de munca !
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

Si completarea e:: si bucataria in baie... Dar nu e frumos sa uram asa ceva unei doamne, de fapt nimanui oricine ar fi... La multi ani, doamna! Credeam ca sunteti mai tanara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus