Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

Dezbaterile #Agora s-au mutat pe scările Teatrului Național. Participă Liiceanu și Cărtărescu

Dezbaterile #Agora s-au mutat pe scările Teatrului Național. Participă Liiceanu și Cărtărescu

Scriitorul Mircea Cărtărescu participă, de la ora 18, la dezbaterile care au fost inițiate de sibieni, în fața sediului PSD. De această dată, #Agora are loc pe scările Teatrului Național, în Piața Universității din București.

Dezbaterile au loc la doar câțiva metri de mulțimea care s-a adunat deja pentru protestul anunțat pentru această seară. Invitații discută despre motivele care i-au adus în stradă. ”Noi nu suntem doar cetățenii României, suntem și cetățeni ai Europei. Stat de drept, justiție independentă, drepturile omului sunt date care ne sculptează lumea. Sunt lucruri pentru care sunt și eu în stradă, alături de dumneavoastră”, a declarat Mircea Cărtărescu.

Dezbaterile, coordonate de Ciprian Ciocan și Radu Vancu, sunt transmise live pe pagina de facebook:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

///

Acum 4 ani

Hop si cartarescu, care este favorizat de editura Humanitas. I se erediteaza intruna opera, plus articolele pe care le-a publicat in EVZ si pt. care a fost platit odata... rusine, dle scriitor. pacat de taentul matale..
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

Comentariu din categoria "tara arde, babele se piaptana". In loc sa fii nemultumit ca, de un an de zile, in loc sa isi fac treaba pentru care sunt platiti, guvernantii au ca si prioritate rezolvarea problemelor lor penale, pe tine te doare de banii cheltuiti de o editura privata cu cartile unui roman nominalizat la Nobel.
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Pentru cei care va inteceti sa-i balcariti pe Cartarescu, Plesu, Paler, Liiceanu. Cam cum ati fi reactionat daca Eminescu sau Caragiale ar fi fost contemporani cu noi si ar fi scris (e clar, sper, in ce mod) despre Dragnea, Firea, Nicolicea, Tariceanu si sleahta lor?
Raspunde

Gruia

Acum 4 ani

Eminescu si Caragiale nu au primit cadou o editura si nu li s-au sters datorii de la stat si nu au pozat in dizidenti cu burse in strainatate ca "hopa Mitica cade-n cur si se ridica" in orice regim politic romanesc.
Raspunde

@lol

Acum 4 ani

Iar Eminescu a fost un patriot adevarat, nu un cosmopolit ca Liiceanu sau Cartrescu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus