Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Patru sibieni, blocați în Munţii Trascău după ce şi-au căutat căţelul care a căzut de pe o stâncă

Patru sibieni, blocați în Munţii Trascău după ce şi-au căutat căţelul care a căzut de pe o stâncă

Două cupluri au rămas blocate, luni, în Munţii Trascău, judeţul Alba, după ce au părăsit traseul turistic pentru a-şi căuta căţelul, care a căzut de pe o stâncă.

Şeful Salvamont Alba, Lucian Forda, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că patru turişti din Sibiu au fost salvaţi de salvamontişti, după ce au rămas blocaţi în Munţii Trascău, pe Piatra Secuiului.

”Două cupluri, doi bărbaţi, două femei, au părăsit traseul turistic din cauza unui căţel căruia i s-a făcut rău şi a căzut de pe o stâncă. Au plecat după el şi au rămas şi ei blocaţi. Nu mai puteau nici să urce, nici să coboare. S-au panicat, din cauza traumatismului suferit de căţel şi din cauza zonei foarte accidentate şi au rămas practic înţepeniţi. Am intervenit cu o echipă de cinci salvamontişti şi i-am coborât”, a spus Lucian Forda.

Potrivit sursei citate, starea de sănătate a turiştilor este bună, ei neavând nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia erau, însă, foarte panicaţi. Câinele, un Beagle, nu a mai putut fi salvat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ionut Muntean

Acum 5 ani

"din cauza unui căţel căruia i s-a făcut rău şi a căzut de pe o stâncă" - curat jurnalism, coane Fanica... Acum inteleg de ce postati sub acronime, e jenant sa-ti pui numele sub un astfel de articol...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus