Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Raed Arafat coordonează din teren intervenția ISU la Ocna Sibiului

Raed Arafat coordonează din teren intervenția ISU la Ocna Sibiului

La această oră, secretarul de stat dr. Raed Arafat se află la Ocna Sibiului împreună cu prefectul Adela Muntean, pentru a coordona intervenția echipajelor ISU.

Ploile abundente au provocat inundații de proporții pe străzi și în curțile oamenilor. Autoritățile locale au cerut sprijinul Comitetului Județean pentru  Situații de Urgență. Intervin patru autospeciale cu motopompe transportabile și remorcabile, 11 cadre de la ISU Sibiu și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ocna Sibiului. Pârâul din localitate este monitorizat în permanență.

raed arafat inundatii ocna (3) raed arafat inundatii ocna (5)

La fața locului se află și inspectorul șef al ISU Sibiu, Cosmin Balcu, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Tiberiu Ivancea, directorul Sistemului de Hidrologic Ighiș Mediaș, Rodica Stroi, primarul orașului Ocna Sibiului, Cătălin Predescu, și membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

 

Foto: facebook/ Instituția Prefectului - Județul Sibiu

raed arafat inundatii ocna (4) raed arafat inundatii ocna (1) raed arafat inundatii ocna (12) raed arafat inundatii ocna (11) raed arafat inundatii ocna (10) raed arafat inundatii ocna (9) raed arafat inundatii ocna (8) raed arafat inundatii ocna (7) raed arafat inundatii ocna (6)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus