Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, postează clipuri în care Iohannis apare în postura lui Hitler

Vâlcov, consilier al premierului Dăncilă, postează clipuri în care Iohannis apare în postura lui Hitler

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare, a postat pe pagina sa de Facebook  un clip video în care compară mișcarea Rezist cu nazismul și pe președintele României cu Adolf Hitler.

Vâlcov  a postat un clip în care în care simbolul #Rezist este transformat într-o zvastică, iar președintele Klaus Iohannis apare într-un trucaj  ca Hitler, cu textul ”Hail Iohannis!"

"#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsa. In continuare....", a scris Vâlcov în dreptul clipului cu Iohannis.

Postarea a venit după ce Facebook a șters o altă postare a consilierului, în care acesta publica fișa medicală a unui protestatar, în condițiile în care publicarea informațiilor medicale fără acordul pacientului este interzisă prin lege.

Partidul Naţional Liberal cere demisia lui Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, după ce acesta a făcut publică, pe Facebook, fişa medicală a unui protestatar #rezist, care arăta că omul a fost diagnosticat cu tulburări de personalitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Ion Nicolae

Acum 5 ani

Distinse Domnule fost ministru, dacă Domnia Voastră PERSONAL a realizat, compilat, imaginea publicată pe facebook, atunci trebuie să apreciez abiitățile fotografului. Desigur, rămân însă unele detalii pe care le-ați ignorat cu bună știință, dar nu la asta vreau să mă opresc. Dumneavoastră domnule actual consilier al primului ministru, uitați un aspect foarte important al problemei. Căci, în cazul de față, prin această parodiere (sic!) ați depășit totuși cadrul libertății politicianului de a-și exprima punctul de vedere. Oricât ați voi Domnia Voastră, cetățeanul ”român” Klaus Werner Iohannis, este născut, crescut, educat și trăitor, de la prima respirație, DOAR în România. A, da, vă referiți la faptul că face parte din minoritatea germană din ROMÂNIA? Da, domnule Vâlcov, dar acest cetățean s-a născut în anul de grație 1957 la Sibiu. Apoi a fost ales de ”națiunea română” pentru funcția de președinte al României. Ca să ajung la final: Președintele Iohannis este la fel de român ca și toți ceilalți cetățeni ai țării. Dovadă e faptul că a ”RĂMAS” la Sibiu chiar și după ce aproape toată minoritatea germană a emigrat, inclusiv proprii săi părinți. Hitler, este cea mai rușinoasă și cea mai reprobabilă perioadă din istoria națiunii germane. Dar asta NU ARE nici o legătură cu președintele României, CHIAR dacă Domnia Sa este de naționalitate germană. Absolut NICI UNA. Și NIMIC nu vă dă dreptul să-l puneți alături de un criminal de război. Domnia Sa este președintele ROMÂNIEI și reprezintă națiunea română, nu se reprezintă doar pe sine. Iar dacă Domnia Voastră nu vrea să-l respecte pe cetățeanul Klaus Werner Iohannis, atunci vă solicit în mod imperativ să respectați PREȘEDINTELE NAȚIUNII ROMÂNE. mulți alții (nomina odiosa)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspopitul

Acum 5 ani

Ptiu, bată-te norocul să te bată, da ce bine îți stă măi Klaus, brunet și cu mustață. Eu zic că a venit vremea să-ți schimbi vopseaua de păr!
Raspunde

Alex

Acum 5 ani

Ceea ce simt ca lipseste din discursul public, referitor la acuzele care i se aduc presedintelui, e diferenta foarte mare intre un cetatean Roman de etnie germana (asa cum este domnul presedinte) si un cetatean german. Primul e nascut in Romania dar are origini Germane, vechi poate de sute de ani dupa cum e cazul membrilor minoritatii sasesti din Sibiu, iar al doilea e nascut si crescut in Germania. Astfel de manipulari sunt posibile doar din lipsa de cultura si educatie in legatura cu trecutul tarii, in cazul de fata prin ignorarea trecutului minoritatilor etnice.
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Cam ce cultura poate sa aiba un pesedist ce face afaceri prin cimitire? nu cu mortii ca aia is buni numai la vot....
Raspunde

rammstein

Acum 5 ani

nu va suparati ,dar acum ar trebui acei judecatori care l-au condamnat pe acest intarziat mintal sa vada ce-au facut !!!..NU PUTEA SA DEA SENTINA AIA DEFINITIVA si IREVOCABILA ???...si mai spunti ca avem justitie in tara asta !!!...acum era la lectia cu sapunul...
Raspunde

Gheo

Acum 5 ani

Demisia Valcov jefuitor bani publici
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus