Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Arhiescopia Sibiului deschide o cantină în subsolul școlii nr 15

Arhiescopia Sibiului deschide o cantină în subsolul școlii nr 15

O cantină școlară cu caracter social va fi deschisă în demisolul Școlii Gimnaziale nr. 15, de pe strada Bastionului, la nr. 7,  instituție de învățământ care funcționează într-o clădire aflată în proprietatea Arhiepiscopiei Sibiului. Aceasta va funcționa din anul școlar 2018-2019 și aici vor mânca elevii de la Școala Gimnazială nr. 14 și de la Colegiul Național „Octavian Goga”, anunță reprezentanții Arhiescopiei.

cantina arhiepiscopiei sibiului (1) (002)

Potrivit acestora, cantina „Sfântul Stelian” va veni și în sprijinul activităților social-filantropice, aici urmând a se pregăti hrana pe care Departamentul social al eparhiei o oferă gratuit la domiciliul mai multor beneficiari din cadrul Programului „Masa pe roți”.

Cantina va fi inaugurată miercuri, 5 septembrie, de la ora 10.30 de către Patriarhul Daniel, alături de Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, și de primarul Sibiului, Astrid Fodor.

cantina arhiepiscopiei sibiului (3) (002)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Odin

Acum 4 ani

Deci, e un soi de „împinge tava” deghizat în cantina sociala pentru a obține locația și banii de la Stat!
Raspunde

Mihai George

Acum 4 ani

Deci popii fac concurenta firmelor de catering fara sa plătească taxe și impozite! Faliment înseamnă asta pentru privați! Și asta cu ajutorul statului PSD!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus