Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Concurs pentru micuții sufletiști ai Sibiului. 1001 copii vor primi trotinete

Concurs pentru micuții sufletiști ai Sibiului. 1001 copii vor primi trotinete

1001 copii din județul Sibiu care au făcut în vacanța de vară o faptă bună vor fi premiați de Asociația Faptă Bună cu câte o trotinetă. Concursul se adresează micuților cu vârste între 6 și 14 ani.

Micuții cu suflet mare din Sibiu, care au făcut acte de caritate vara aceasta, vor fi premiați cu câte o trotinetă model MID 7. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu pe facebook în care să spuneți, în maxim șapte cuvinte, ce faptă bună a făcut copilul dumneavoastră în vacanță. Iar actul caritabil cu cel mai mare impact asupra semenilor va fi premiat suplimentar cu 10.000 de lei.

Informații despre regulament și derularea proiectului dar și listele finale cu cei 1001 câștigători pot fi consultate pe pagina de Facebook a Asociației Fapta Bună.

Câțiva mici eroi ai Sibiului au fost deja înscriși, iar poveștile lor sunt cu adevărat înduioșătoare. Redăm mai jos câteva dintre faptele bune.

„A donat bicicleta unui băiețel.”

„A donat haine copilașilor unei mame singure.”

„Donare jucării pentru Mihai, băiețelul cu SMA.”

„A salvat 4 pisicuți din pubela de gunoi.”

„Donat economii proprii unui băiețel cu cancer.”

„Și-a donat hăinuțele pentru copiii nevoiași.”

Termenul limită de trimitere a comentariilor cu fapta bună realizată este 30 septembrie 2018 ora 00:00.

 

Foto: erev.ro (Fotografia are doar scop ilustrativ, nefiind trotineta scoasă la concurs)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Calin

Acum 5 ani

Mestesug de tampenie si de incalcare a GDPR. Oameni prostiti sa isi treaca adresa la comentarii pe Facebook. Fie si pentru o trotineta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus