Miercuri,
15.07.2020
Innorat
Acum
12°C

Sibienii, invitați la prima dezbatere publică despre proiectul noului spital județean

26 Septembrie 2018 14:21

Sibienii, invitați la prima dezbatere publică despre proiectul noului spital județean

Directorul Spitalului județean, administratorul județului, fostul președinte al CJ Sibiu fac parte din lista celor care au confirmat prezența la prima dezbatere publică pe tema noului spital județean pe care doresc să îl construiască autoritățile.

Dezbaterea este organizată de către USR Sibiu sub motto-ul „Noul spital județean – un proiect al comunității”, miercuri, 26 septembrie, de la ora 18:00, în sala Turandot a hotelului Ibis. Este pentru prima dată când subiectul viitorului spital este suspus unei discuții la care poate participa și publicul larg. Până acum, acest proiect a fost discutat doar între reprezentanții autorităților.

În acest moment, proiectul viitorului spital se află în faza de întocmire a documentațiilor urbanistice, fiind în curs de pregătire și documentațiile aferente fazei de prefezabilitate. “Ne propunem să discutăm despre un pol de dezvoltare local și regional în sănătate – care să permită, în timp, o proiecție de viitor, astfel, se pot favoriza dezvoltări medicale diverse care să completeze serviciile medicale ale spitalului județean, prin nișe de excelență medicală, într-un model de management alternativ modern, adaptat cerințelor actuale“, a anunțat Adrian Echert, președintele USR Sibiu.

Printre participanții care au confirmat prezența la dezbaterea de miercuri seara se numără Martin Bottesch, fostul președinte al CJ Sibiu (FDGR), Cornel Benchea, manager Spitalului Județean Sibiu, Sebastian Dotcoș, administratorul public al județului, arhitectul Andreea Tănase (parte din echipa angajată să elaboreze planul urbanistic zonal al viitorului spital), dar și Gheorghe Georgescu, președinte Asociația Forumul Solidarității Sociale a Pensionarilor.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus