Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Lucia, Domino și Jazzybit la Christmas Food Carousel

Lucia, Domino și Jazzybit la Christmas Food Carousel

14 truck-uri cu cel mai gustos street-food din România au poposit miercuri în Piața Huet, iar până duminică, sibienii și turiștii se vor putea bucura de delicatese gătite pe patru roți, de la preparate mexicane la mâncăruri asiatice sau de la burgeri zemoși la eclere fine, în Piața Huet le găsesc pe toate. Iar cum ambianța dă cu adevărat gust mâncărurilor, pe scena din Piața Huet se vor perinda în aceste patru zile o seamă de artiști ce vor prezenta genuri muzicale diverse. În această seară, de la ora 19, scena va fi acaparată de Lucia. Comparată ca stil cu Adele, Lucia este una dintre cele mai bune voci din muzica românească în acest moment iar muzica ei, cu influențe indie și pop te cucerește în totalitate. Vineri seară, pe aceeași scenă e rândul trupei Jazzybit să ridice cu câteva grade temperatura din Piața Huet. Trio-ul combină într-un mod energic jazz-ul și rock-ul dar nu se dă în lături nici de la interpretări în stil blues sau funk. Loud jazz, așa își descriu ei stilul muzical. Cu deja două albume lansate, trupa are peste 200 de concerte în primii 6 ani de activitate.

Christmas Food Carusel (5) Sâmbătă, de Ziua Națională a României, Christmas Food Carousel aduce în Piața Huet cea mai în vogă trupă sibiană a momentului. Domino sunt o trupă aparte în peisajul muzical românesc. Trupa este unică în primul rând prin combinația de instrumente folosite, țambal, chitară basă, trompetă și tobe dar și prin prezența scenică și selecția melodiilor tradițional românești reinterpretate în stil propriu și presarate cu secțiuni rock în cel mai pur stil. Ciuleandra, Bun e vinul ghiurgiuliu sau Song for Doina sună excelent pentru un concert ce sărbătorește cei 100 de ani de România. Duminică, Funk Corporation închid pe ritmuri de funk cea de-a doua ediție a Christmas Food Carousel.

Festivalul culinar din Piața Huet are loc între 28 noiembrie și 2 decembrie. Evenimentul își deschide porțile în fiecare zi la ora 12 și se închide la ora 23 iar concertele vor avea loc, în fiecare seară, la ora 19, cu excepția concertului Domino din 1 decembrie, care va începe la ora 21.

Christmas Food Carousel este un eveniment organizat de Asociația Events for Tourism în colaborare cu Focus Events și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus