Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Ultimele 50 de bilete pentru Concertul dedicat copiilor de către Johann Strauss Ensemble

Ultimele 50 de bilete pentru Concertul dedicat copiilor de către Johann Strauss Ensemble

50 de bilete au mai rămas în vânzare pentru Concertul de Crăciun “Copiii iubesc muzica clasică“, susținut la Sibiu de orchestra vieneză Johann Strauss în după-amiaza zilei de vineri, 14 decembrie.

Apreciata orchestră vieneză Johann Strauss Ensemble revine la Sibiu cu un concert gândit exclusiv pentru cei mai tineri dintre melomani. Concertul este programat vineri, 14 decembrie 2018, în sala mare a Centrului cultural “Ion Besoiu“. Ultimele 50 de bilete mai pot fi achiziționate de la Agenția teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

“Vom crea un mediu prietenos, cald, de comunicare, de joacă și interacțiune cu copii, având ca scop renunțarea la ideea că muzica clasică este greoaie sau greu accesibilă. Dacă este înțeleasă, muzica clasică poate să ofere senzații și experiențe de neuitat”, este mesajul orchestrei vieneze către copiii sibieni.

“Copiii iubesc muzica clasică“ este un proiect cultural-educațional susținut de Primăria municipiului Sibiu, prin intermediul Agendei culturale, și are rolul de a stârni interesul copiilor din Sibiu, atât pentru muzica clasică, cât și pentru instrumentele care îi dau viață, oferind astfel celor mici o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, proiectul își propune să atragă atenția părinților și bunicilor asupra faptului că muzica are un rol important în dezvoltarea copiilor.

În cadrul concertului de la Sibiu, instrumentiștii vienezi vor împleti acordurile muzicale cu momente de dans, de teatru, cu jocuri și ghicitori. “Copiii vor cunoaște temperamentele și specificul popoarelor, călătorind printre notele compozitorilor Strauss, Mozart, Dvorak sau Haydn“, propun instrumentiștii orchestrei Johann Strauss Ensemble.

Copiii au întâietate

Pentru că acest eveniment este gândit și dedicat celor mici, organizatorii anunță faptul că numărul biletelor cumpărate de către adulți nu îl poate depăși pe cel cumpărat pentru cei mici (exemplu: dacă o persoană cumpără un bilet pentru un copil, va mai putea cumpăra cel mult un bilet pentru un adult care să îl însoțească. Dacă vor fi cumpărate două bilete pentru copii, vor mai putea fi cumpărate cel mult două bilete pentru adulții însoțitori etc.).

Merită amintit și faptul că în cadrul concertului programat la Sibiu, alături de Johann Strauss Ensemble, pe scenă vor urca și elevi ai școlii de dans Forever Dance. “Sunt sportivi foarte buni, participă la numeroase concursuri. Vor dansa polka, în cadrul unui scenariu mai elaborat“, dezvăluie Cătălin Rădulescu, instructor de dans în cadrul școlii amintite.

 

logo actiune cofinantata de primaria sibiu

“Copiii iubesc muzica clasică“ este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu

Sponsori: 

 “Copii iubesc muzica clasică“ este un eveniment care se bucură de susținerea următorilor parteneri: PIANO Gastro PubForever Danceflorăriile TulipaSmart PrintPlastic ProMagnetCV și Magic FM.
Notă: Imaginile video de mai sus au fost înregistrate în cadrul concertului din 2017 de la Tîrgu Mureș. Acolo, organizatorul Concertului pentru copii este All Cris SRL, în colaborare cu Stardust, ediția din acest an fiind programată pe 15 decembrie, la Palatul Culturii din localitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Alzara 1918

Acum 4 ani

Capitală Culturală ! Ce să mai aștepți de la copiii pe care părinții nu-i duc la un concert subvenționat de Primărie ? Ați ghicit : emigrarea ! Capitală Cukturală a Europei ! Saltimbanci scuipători de flăcări pe străzile unui oraș ai cărui locuitori au tot atâta in comun cu cetatea pe cât au Frățiile egiptene cu Sfinxul . Un Centenar ratat . Sperăm intr-un Mileniu fericit ; depinde și de noi .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus