Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Avalanșe de zăpadă, pe șoseaua din zona Bâlea Cascadă. Drum blocat pe un sens

Avalanșe de zăpadă, pe șoseaua din zona Bâlea Cascadă. Drum blocat pe un sens

Drumul dintre Cârțișoara și Bâlea Cascadă este blocat pe un sens, marți seara, din cauza unor mini avalanșe  care au adus zăpadă pe șosea, transmite Robert Elekes, purtator de cuvânt al Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov. Valorile de trafic sunt scăzute la această ora, mai spune Elekes. Pe Transfăgărășan nu se poate interveni pe timp de noapte, tocmai din cauza pericolelor de agest gen, deci drumarii vor interveni de dimineață ca să elibereze și cealaltă jumătate de drum.

Potrivit portătorului de cuvânt al DRDP Brașov, cabana Bâlea Lac este închisă, deci  nu sunt turiști blocați.

În judetul Sibiu se circulă în condiții de iarna, cu trafic îngreunat pe DN 1, respectiv DN 7, la iesire din Tălmaciu spre Vâlcea, din cauza defecțiunilor tehnice sau problemelor de aderență pe care le au unele dintre autovehiculele de capacitate mare ( tiruri, autocamioane), îndeosebi pe tronsoane în pantă și rampă. Polițiștii rutieri dirijează traficul și acordă sprijin conducătorilor auto în vederea remedierii problemelor. De asemenea, polițiștii păstrează un contact permanent cu drumarii pentru a interveni în degajarea părții carosabile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus