Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
29°C

ANAF oferă internet și calculatoare pentru cei care vor să-și completeze declarațiile fiscale

ANAF oferă internet și calculatoare pentru cei care vor să-și completeze declarațiile fiscale

ANAF Sibiu anunță că pune la dispoziția sibienilor personal, calculatoare și internet la sediile din Sibiu, Săliște, Mediaș, Avrig și Agnita pentru a-și completa la timp declarațiile de impunere. ”Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală pune la dispoziția contribuabililor, în sediile unităților fiscale teritoriale, calculatoare destinate auto-servirii pentru a facilita îndeplinirea obligațiilor fiscale. Prin intermediul acestor calculatoare, contribuabilii pot depune “Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice”. Potrivit normelor legale în vigoare, Declarația unică se depune online, până la data de 31 iulie 2019”, anunță ANAF Sibiu.

Contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la internet pot utiliza calculatoarele destinate auto-servirii din cadrul unităților fiscale, pentru a-și crea cont în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pentru a beneficia și de alte servicii electronice puse la dispoziție de ANAF. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale. ”Subliniem faptul că aceste calculatoare sunt destinate exclusiv accesării serviciilor electronice puse la dispoziție contribuabililor de către Agenția fiscală și Ministerul Finanțelor Publice”, se mai arată în comunicatul de presă.

Lista sediilor unităților fiscale din județ în care sunt puse la dispoziția contribuabililor calculatoare:

AJFP Sibiu -   Sibiu Calea Dumbrăvii nr. 17 mezanin

SFM Mediaș - Medias str. I.C. Brătianu nr. 3 parter

SFO Agnita - Agnita str. 1 Decembrie nr.2 parter

SFO Avrig -   Avrig, str. Gheorghe Lazăr nr. 41

SFO Săliște - Săliște str. București nr. 4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus