Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Consilierul județean cu cea mai îndelungată activitate s-a stins din viață

Consilierul județean cu cea mai îndelungată activitate s-a stins din viață

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu anunță trecerea în neființă a lui Iosif Köber, cel care a lucrat în cadrul instituției județene încă de la înființarea acesteia, acum 27 de ani.

Iosif Köber s-a stins din viață la 82 de ani, activitatea lui în cadrul CJ fiind una continuă din 1992 până în cursul lunii trecute, fiind reprezentant al comunității în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică (care funcționează în coordonarea CJ Sibiu). Fost consilier județean, până în 2012, Iosif Köber a fost specialist în agricultură, domeniu în care a și activat. “Ne exprimăm regretul pentru trecerea la cele veșnice a celui mai longeviv consilier județean: Iosif Kober, a cărui activitate în consiliul județean a început încă de la constituirea instituției, în anul 1992. Implicarea și vivacitatea lui ne vor rămâne în amintire. Transmitem condoleanțele noastre familiei Kober. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, este mesajul, dat publicității de CJ Sibiu, în după-amiaza zilei de marți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

cori

Acum 4 ani

Asa Si, ce-i cu asta,ar trebui sa...ce? Pai noi la modul haotic în care trăim și muncim un program interminabil,sigur NU apucam atâta. Copii noștrii veșnic bolnavi de plămâni de la igrasia din apartamentele noi,nu prind nici 50 ani. Mulțumim PNL/pdl cu Fdgr.
Raspunde

Stoica Mircea

Acum 4 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca. Sincere condoleante familiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus