Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Conducerea FC Hermannstadt, apel către suporteri înaintea plecării la Tg. Mureș: Vă asigur că…

Conducerea FC Hermannstadt, apel către suporteri înaintea plecării la Tg. Mureș: Vă asigur că…

După ce a disputat ultimele meciuri considerate acasă din sezonul precedent pe Stadionul „Municipal”, echipa sibiană este nevoită ca, în noua ediție de campionat, să joace mai multe partide la Tg. Mureș, pe Stadionul „Trans-Sil”. Motivul este că, în această vară, vor începe lucrările la gazonul arenei din Sibiu.

Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt, a ținut să îi asigure pe suporterii „alb-roșilor” că va face tot posibilul ca echipa să revină cât mai repede acasă.

„Vă asigur că problema cu stadionul ne preocupă pe toți cei de la club. Din păcate, este o problemă pe care nu o putem rezolva. Am spus-o de foarte multe ori, problema este a Primăriei Sibiu. Indiferent de cât de multe întrebări se pun pe Facebook și nu numai despre situația stadionului, la această întrebare nu putem răspunde. Dar, pe de altă parte, vreau să vă asigur că suntem cei care suferim cel mai mult datorită faptului că nu jucăm la Sibiu. Suntem primii care ne dorim să jucăm pe „Municipal” dar - încă o dată - nu depinde de noi. Dacă s-ar putea rezolva această problemă de către mine sau de către ceilalți membri din club, cu siguranță am fi făcut-o de mult, nu trebuia să așteptăm până acum. Rugămintea mea mare, adresată tuturor suporterilor, e să înțeleagă că noi, cei de la club, nu putem face absolut nimic vizavi de această problemă. Suntem nevoiți să avem răbdare și să jucăm la Tg. Mureș meciurile de acasă, cel puțin primele jocuri din acest campionat. Vă asigur că, în momentul în care condițiile minime vor fi îndeplinite, vom veni acasă, pentru că ne dorim din tot sufletul să jucăm acasă, atât noi, cei din club, cât și jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic”, a afirmat Teodor Birț.
FC Hermannstadt debutează în noua ediție de campionat în deplasare, duminică, 14 iulie, de la ora 21:00, cu FCSB. Meciul se va disputa pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

S

Acum 3 ani

De o luna și ceva nu s-a mai jucat meci oficial pe municipal. De ce a fost adormita primăria și nu a făcut în asa fel încât de a doua zi după baraj sa se înceapă lucrările?!
Raspunde

S

Acum 3 ani

Bine, uite și fcsb pe unde joaca... Administrații total incompetente. Un oraș ca București rămâne cu zero stadioane decente după ce pe singurul se strica gazonul de la un concert. Noroc cu multinaționalele și la București, altfel doar cu localnicii era catastrofa.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

de ce nu joaca echipa la alba iulia?
Raspunde

Junior

Acum 3 ani

dancp2, UNDE SA joace la ALBA IULIA?
Raspunde

S

Acum 3 ani

La Alba Iulia nu i-a lăsat de anul trecut, nu e destul de bun stadionul pt liga 1. Mureșul, Pitești și Brașov sunt cele mai apropiate în stare buna, daca aia de la gaz metan (sau patronii lor) nu ne lasă acolo.
Raspunde

Sile

Acum 3 ani

"Vrem autocare pentru deplasare"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus