Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Aeroport: Cei care i-au primit pe Papă și pe președinții vor beneficia de prime

Aeroport: Cei care i-au primit pe Papă și pe președinții vor beneficia de prime

Consiliul Județean Sibiu a organizat azi, 25 iulie 2019, o ceremonie în cadrul căreia a mulțumit public conducerii, membrilor Consiliului de Administrație și angajaților Aeroportului Internațional Sibiu pentru rezultatele deosebite înregistrate în prima jumătate a anului 2019.

Consiliul Județean Sibiu a organizat o ceremonie de mulțumire instituțiilor implicate în evenimentele din prima jumătate a anului, cu precădere pentru evenimentele care au marcat istoric județul Sibiu, Summitul informal al șefilor de stat și de guvern din Uniunea Europeană, precum și Ceremonia de plecare a Sanctității Sale Papa Francisc.

La eveniment au participat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, membrii Consiliului de Administrație al aeroportului, precum și angajați ai Aeroportului.

cj-aeroport-multumiri (3)

„Contribuția activă a tuturor celor implicați, care au înțeles importanța acestor evenimente, a fost confirmată de mulțumirile exprimate în mod oficial atât de Administrația Prezidențială, cât și de instituții importante din țară, și nu numai. Felicit, cu această ocazie, fiecare angajat în parte din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, managementul care a fost implicat în aceste proiecte, precum și Consiliul de Administrație, și mă bucur că am dovedit încă o dată că munca în echipă și profesionalismul concură la desfășurarea unor evenimente demne de cele mai înalte standarde și de aprecierea unui public eterogen, atât din țară, cât și din afara granițelor țării.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

cj-aeroport-multumiri (5)

Rolul Aeroportului Internațional Sibiu, în calitatea sa de principală poartă de intrare a oficialilor europeni și a participanților la summit, precum și de gazdă a Ceremoniei oficiale de plecare a Sanctității Sale Papa Francisc, a fost unul determinant pentru succesul celor două evenimente. Angajații Aeroportului Internațional Sibiu vor fi și stimulați financiar, oferindu-le prime.

cj-aeroport-multumiri (6)

„Mă bucură faptul că reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au avut această inițiativă de a ne reuni astăzi într-un cadru mai puțin formal pentru a ne transmite gândurile bune și aprecierea pentru munca și rezultatele echipei Aeroportului Internațional Sibiu din prima jumătate a acestui an. Cu toții am fost parte în organizarea celor două evenimente de referință atât pentru aeroportul sibian, cât și pentru Sibiu. Acțiunile întreprinse au fost eficiente, iar dăruirea, eforturile și convingerile noastre n-au fost în zadar, dovadă fiind și recunoașterea ce ni s-a acordat și pe care am primit-o cu bucurie. Vă asigur că aprecierile primite sunt, în fapt, recunoașterea unei munci în echipă, făcute cu dăruire și responsabilitate, cu răbdare și puterea de a duce lucrurile spre reușită.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

cj-aeroport-multumiri (7)

cj-aeroport-multumiri (4)

cj-aeroport-multumiri (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

16 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 3 ani

Articol elogios ,ca pe vremea lui Ceauşescu .Sunteți uimiți că nişte oameni care lucreaźă la stat, pe salarii mari au făcut treaba corect .De asemenea pentru că nu au făcut nicio gafă prostească CJ în înțelepciunea lui a hotăràt ca angajații de la aeroportul Sibiu să fie premiați cu bani de la bugetul statului .A devenit un obicei ca cei de la CJ să-şi bată joc de banii pe care îi au alocați de la guvern . Acei bani de la buget ,sunt colectați de la muncitori care lucrează la patroni pe salarii de mizerie ,asta în timp ce guvernanți şi administrațiile locale se întrec între ele ,care prăduieşte mai rapid banii pe care îi au alocați.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

yyy

Acum 3 ani

Dl inspector Javret, aeroportul este o entitate, sub tutela CJ, care produce profit. Actionarul principal, CJul, a gasit de cuviinta ca pentru bunele rezultate angajatii sa fie recompensati cu bani generati de firma la care lucreaza. Daca mai aveti si alte javrisme...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Relu Dosteteanu

Acum 3 ani

Decat sa imi multumeasca Iohannis, mai bine imi iau medical in ziua evenimentului!
Raspunde

Ciuciu

Acum 3 ani

unui nebun nu-i trebe medical
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Pe presedintii cui,daca ati inteles apropoul meu subtil?
Raspunde

Anonymus

Acum 3 ani

chiar asa pentru ce li s-au dat acum bani de prime din banii nostrii al celor care muncim la privat? pai noua patronii ar trebui sa ne dea prime in fiecare zi ca ne facem treaba bine si aducem bani multi in tara. ei trebuiau sa primeasca o diploma si o strangere de mana si atata ca nu au facut decat sa isi faca datoria la locul de munca pentru care sunt platiti regeste (fata de salariile mici de la privat). RUSINE CJ Sibiu si celor care sunt de acord cu aceste prime
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Fara minciuni

Acum 3 ani

Ia mai du-te Inspectore si inspecteaza alte lucruri daca nu stii despre ce vb...2000 de lei ti se pare salariu mare pt oamenii aia care chiar muncesc acolo?...daca te refereai la cei mai sus pusi de acolo,era altceva...
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 3 ani

Să înțeleg că vor fi premiați numai cei care fac parte din rândurile personalului necalificat?
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 3 ani

Mai bine sa-i dea prima la tanti krauss ca a reusit sa le dea teapa,(bineinteles cu cordul lor au luat teapa.)
Raspunde

Intre Bare

Acum 3 ani

Cand se face investitia de dezvoltare a aeroportului..... parca erau bani alocati pentru extindere ! Sau s-au redirectionat la sectiunea "prime si cadouri" ?!?
Raspunde

Hermanndorf

Acum 3 ani

Trecand peste momentul frumos cu Papa la Sibiu, aeroportul sibian este o gluma proasta, asta pentru cei care au mai calatorit si in alte parti, in afara de Paralia. Angajatii cosangvinizati, management rudimentar, incapabil sa dezvolte o directie coerenta a aeroportului pe componentele pasageri si cargo. Clujul are doar cu Wizzul aprox. 30 de destinatii. Dar Sibiul mandru se bucura de zborurile sale exclusiviste spre Dubai, Los Angeles si Hawaii, cu conexiune la Munchen.
Raspunde

Unu'

Acum 3 ani

Daca sibienii ar zbura masiv si in alte directii decat Munchen/Germania in general, atunci companiile aeriene ar veni singure. Dar cum sibienii sunt prea 'conservatori' ca sa zboare cu avionul, degeaba baga wizz-ul curse, ca le scoate imediat din cauza de neprofitabilitate. La Cluj sunt 30+ destinatii pt ca aeronavele sunt pline ochi! E ca si cu Mall-urile din Cluj, care sunt pline, pe cand in satul Sibiu, mult asteptatul 'food-court' din 'marele Mall sibian' este gol-golut. Asa ca aeroportul din Sibiu se poate mari, largi, moderniza, popula, ca tot la stadiul asta va ramane!!
Raspunde

Iooo

Acum 3 ani

Unii sunt primesc prime pentru ca-si fac treaba....genial!
Raspunde

Toma

Acum 3 ani

Este jenant,totusi!Si-au facut bine treaba?Foarte bine!Si atunci de ce sa fie recompensati in plus!Am ajuns acolo incat angajatii de la stat au pretentia sa fie platiti cu salarii mari doar pentru ca sunt angajati la stat iar daca mai si fac ceva,trebuie sa ia si prime!
Raspunde

Sibian

Acum 3 ani

Nu ar fi deloc rau sa se inchida de tot aeroportul si poligonul militar Poplaca,daca nu se face nimic pentru cetatenii ce indura zgomotele si poluarea.Oricum rutele din Sb nu sunt pt cetatenii de rand in orasele/tarile unde sunt romanii multi plecati.Nu se face abosolut nimic pentru liniatea si sanatatea cetatenilor invecinati cu aeroportul.In plus se mai si plateste nesimtirea statului prin impozite.Ce ar fi sa fie scutite de impozite cele 3 cartiere Turnisor,Valea Aurie si Strand? Sa simta dragostea primariei sibiu si al CJ-ului si acesti oameni ce contribuie cu totii la dezvoltarea si economia Romaniei .O recompensa pt.sanatatea locatarilor din aceste cartiere.In rest totul ok,prime pt toata lumea ce merita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus