Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Klaus Iohannis, după ședința CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi

Klaus Iohannis, după ședința CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că s-a ajuns la cazul Caracal pentru că guvernele din ultimii ani au umplut ţara de incompetenţi şi slugi, acuzându-le că principalul scop a fost de deschidere a porţilor închisorilor. Preşedintele Klaus Iohannis face declaraţii de presă, la Palatul Cotroceni, după şedinţa CSAT, anunță Mediafax. Reuniunea a durat două ore, iar discuţiile au vizat crimele din Caracal. "Am condus astăzi şedinţa CSAT în care am analizat rapoartele MAI şi STS referitoare la modul în care au gestionat evenimentul tragic de la Caracal. Această dramă ne arată unde este dus statul cu instituţiile lui atunci când pe primul loc sunt puse salvarea şi protejarea infractorilor şi când deschiderea porţilor închisorilor devine grijă decidenţilor politici. Modificările aduse legilor justiţiei, valul de pensionări, recursul compensatoriu toate au generat grave vulnerabilităţil la adresa siguranţei naţionale cu efecte dramatice. Am ajuns aici pentru că în ultimii ani guvernele au umplut ţara de prea mulţi incompetenţi. Au dat afară profesionişti şi au pus în funcţii oameni incapabili", a spus Klaus Iohannis. "Garantarea siguranţei cetăţeanului trebuie să fie prioritatea zero a clasei politice. Cetăţeanul trebuie să îşi recâştige încrederea în stat şi în instituţii, iar un prim pas obligatoriu e eliminarea definitivă din sistem a celor care nu îşi fac această datorie", a mai spus preşedintele.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

gogu

Acum 4 ani

Se prea poate... Inclusiv incompetenti si slugi din anturajul domniei-voastre. (finul saracul n-a avut spor la federatire... Un esec al clientelismului politic si al politicii de cumetrie si sufragerie)
Raspunde

Foarte Corect

Acum 4 ani

De ce nu se face sedinta CSAT dupa fiecare caz de moarte din incompetenta si ticalosia statului romanesc pe soselele Romaniei, in spitale si peste tot unde NU s-a facut nimic altceva decat schimb de amante, beizadele, slugi si incompetenti de tot felul ! Sunt multe cazuri Caracal la tot pasul, multe fete trimise la prostituat de grupari de interlopi tigani pe care politia i tolereaza ! Multe care nu se mai intorc, asta e Romania psd-ului, a imposturii si a incompetentei criminale. Multumim PSD ca ati dat drumul criminalilor din puscarii, ar trebui sa fiti judecati pentru tot ce se comite in Romania din cauza lor, pe langa faptul ca ati delapidat si distrus tara asta.
Raspunde

realistul

Acum 4 ani

Hai, rate, ca iar o dadusi pe politica! Caracalianul nu e un infractor eliberat prin legile date de pesede, e un bolnav pervers si nenorocit. Concitadinul nostru de 67 de ani care a poftit la o copila de 7 ani tot infractor eliberat de Dragnea e? Vorbiti si voi...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Intre ''ultimii'' si ''ani'' trebuie pus ''30''.E valabil si pentru Presedinti.
Raspunde

Voltaire

Acum 4 ani

Despre proşti şi-a lor mulţime Înţelepţii toţi au spus: Proştii nu sunt la-nălţime, Însă îţi vorbesc de sus.
Raspunde

Erlkonig

Acum 4 ani

a uitat sa mentioneze si amantele slugilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus