Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident în lanț pe Valea Oltului. În același loc unde s-a mai produs azi un accident

Accident în lanț pe Valea Oltului. În același loc unde s-a mai produs azi un accident

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident petrecut în urmă cu câteva minute pe Valea Oltului, în zona localității Proieni. Patru persoane au fost rănite ușor, iar sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu este blocat.

Accidentul s-a petrecut exact în același loc în care s-a produs un alt incident, în această dimineață. În cazul primului accident, o mașină înmatriculată în Anglia a vrut să depășească pe pod și a fost lovită frontal de un autotren care circula din sens opus. Acum, accidentul s-a produs, după primele date, la fel, unul dintre șoferi a vrut să recupereze timpul pierdut după ce s-a eliberat drumul și a lovit alte două autovehicule.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MIHAI

Acum 4 ani

Chiar dacă nu sunt trsate 3 benzi, oamenii au început deja să le creeze în fapt prin circulația efectivă la limita externă a covorului asfaltic. Cum nu toți se așteaptă însă la o triplare, ies tot soiul de caramboluri. Până la construirea unei autostrăzi pe Valea Oltului, e imperios necesară trasarea celor 3 benzi, mai ales că lățimea drumului din zonă o permite aproape peste tot!
Raspunde

florin

Acum 4 ani

ce autostraze vreti, cand romanu circcula pe contra-sens si pe autostrada ? romanu stie sa coonduca doar pe drum de tara , sa ocoleasca gropi si gaini , cca la alea nu trebuie nici sa semnalizeze
Raspunde

S

Acum 4 ani

Ce autostrăzi, nu știe lumea sa conducă. Dacă nu vor sa își adapteze condusul la situație, supărați ca nu sunt autostrăzi și grăbiți, se întâmplă și din astea. Sa se maturizeze, ca ei o pățesc, nu aia care nu fac autostrăzi. Iar tantalaul cu volanul pe dreapta... La ce sa te aștepți dacă te duci cu mașina din aia pe Valea Oltului și te apuci de făcut depășiri?Cine-i de vina ca esti prost? Dacă legea te lasă să umbli asa, nu înseamnă că nu trebuie sa ai discernământ și sa eviți situații dintr-astea.
Raspunde

Fara

Acum 4 ani

Situatii de acest gen sunt posibile doar atunci, si numai atunci, cand numarul cailor putere depaseste numarul neuronilor. Aviz celor cu volan pe dreapta.
Raspunde

Luc

Acum 4 ani

De multe ori am impresia ca unii conducatori auto , inchid ochii , spun Doamne Ajuta si intra in depasiri criminale ! Lipsa radarelor fixe (in unele portiuni ) si a camerelor de supraveghere a traficului , incurajeaza acest stil de condus . Rar vezi o masina de politie intre Valcea si Sibiu . Radarul de la Boit - nu se pune .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus