Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

FC Hermannstadt are un nou team manager

FC Hermannstadt are un nou team manager

Marius Lungu este cel care a ocupat funcția de team manager al clubului FC Hermannstadt încă de la înființarea acestuia. Se pare că în urma unor discuții, acesta a decis să renunțe la funcție și să lase locul liber. Acesta a fost al doilea membru al staffului care s-a despărțit de echipa sibiană, primul fiind Teodor Birț, președintele clubului.

Iuliu Mureșan i-a luat locul lui Teodor Birț în urma plecării acestuia, dar pentru Marius Lungu s-au căutat în continuare soluții. Cei care au rămas la conducerea FC Hermannstadt au ajuns la o variantă comună, cea de a-l alege pe Dănuț Perjă ca team manager.

mariuslungu

Dănuț Perjă este un jucător de fotbal retras din activitate, care a jucat la echipe ca Bucovina Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, Beitar Ierusalim și Rapid București.  În martie 2006 a primit medalia „Meritul Sportiv”, clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa care a obținut calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006. După retragerea din activitatea sportivă, Perjă a avut funcții de conducere la Rapid, Foresta și la ACS Șirineasa din Liga 3.

Dănuț Perjă nu este singurul nou venit de la echipă, clubul așteptând să îl prezinte atât pe acesta în conferința de presă de astăzi, cât și un nou transfer, un jucător străin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sile

Acum 4 ani

Ce-I cu moldoveanu asta la echipa? Unde sunt sibienii adevarati precum Birt, Lungu, Armenean?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus