Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
8°C

Desfășurarea traficului rutier în zona noului mall de lângă podul Gării

Desfășurarea traficului rutier în zona noului mall de lângă podul Gării

Astăzi, 13 noiembrie, Comisia de Circulație a avizat favorabil resistematizarea traficului auto în zona mall-ului Promenada Sibiu care va fi deschis publicului începând din 14 noiembrie.

REGIMUL DE CIRCULAȚIE ÎN ZONĂ:

Mall-ul este încadrat de patru străzi pe care se va circula în următorul regim:

Pe Bulevardul Corneliu Coposu (breteaua de la intersecția cu strada Lector – spre Gară, paralelă cu podul Gării) se va circula în sens unic, dinspre strada Lector spre Gară sau spre strada Socului • Pe strada Socului (paralelă cu linia de cale ferată) se va circula în dublu sens • Pe strada Lector se va institui sensul unic, dinspre strada Fabricii spre podul Gării, circulându-se pe două benzi.

o ATENȚIE! În intersecția cu podul Gării nu va fi permis virajul la stânga spre sensul giratoriu de la Spitale, ci va fi obligatoriu la dreapta, pe lângă mall. o ATENȚIE! Nu va fi permis nici virajul pe podul Gării, pentru a nu bloca circulația spre Lazaret, Gușterița și Reșița. o Pentru fluența circulației, pe strada Lector va fi interzisă parcarea pe ambele părți ale străzii.

Pe strada Fabricii se va circula în continuare în dublu sens, strada urmând să fie redeschisă circulației joi, 14 noiembrie, de la ora 7, după ce se vor finaliza și ultimele detalii ale lucrărilor de modernizare realizate de Primăria Sibiu pe acestă stradă în sensul fluidizării circulației.

În plus, pentru a evacua eficient mașinile din zonă pe strada Șerbota, între strada Fabricii și strada Urlea, se instituie sensul unic dinspre Fabricii spre Urlea.

ACCESUL ÎN PARCAREA MALL-ULUI: Cei care sosesc cu mașina la mall vor avea la dispoziție cele 1.600 de locuri de parcare create de dezvoltator pe patru nivele, subteran și suprateran. Intrarea și ieșirea din parcare se face de pe bulevardul Corneliu Coposu și de pe strada Socului. Ieșirea din parcare va f posibilă și spre strada Fabricii.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită în zonă, în contextul acestor modificări apărute în trafic. În Comisia de circulație din 30 octombrie Poliția Rutieră s-a angajat prin reprezentantul său să monitorizeze traficului în zona mall-ului timp de 30 de zile de la data deschiderii pentru a preveni eventuale situații de blocaj.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus