Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

Se primesc cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă

Se primesc cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă

Începând de miercuri, 27 noiembrie, Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat va primi cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (jordiţe, flori, coroniţe, vâsc şi aranjamente), după cum urmează:

  • Pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae cererile se primesc în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, iar comercializarea produselor va fi aprobată în perioada 2 - 8 decembrie
  • Pentru sărbătoarea Crăciunului, cererile se pot depune între 9 și 16 decembrie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea de produse în perioada 16-29 decembrie
Menționăm că se va elibera un singur aviz pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor.

Pentru comercializarea produselor au fost stabilite următoarele spații:

  • în zona centrală, pe strada Nicolae Bălcescu (în fața Farmaciei 24) și în fața magazinului Dumbrava
  • pe următoarele străzi din cartiere: pe strada Bihorului, pe strada Semaforului , pe strada Ludoș la intersecție cu strada Poiana,  pe Calea Cisnădiei și pe Șoseaua Alba Iulia (aproape de intersecția cu Calea Turnișorului).
Pentru o activitate comercială ordonată, comercializarea  produselor va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație.

Documentele necesare pentru eliberarea avizului sunt:

  • cerere tip persoană fizică/juridică (de la casieria Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat)
  • copie după actul de identitate
  • copie după autorizația de funcționare și după certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului
Documentația se depune la sediul serviciului amintit din Piața Mică, nr. 22, conform următorului program: de luni până joi între orele 9-15, iar vineri în interval orar 9 -12.30.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus