Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Porr: Nu facem alianțe pentru alegerile locale

Porr: Nu facem alianțe pentru alegerile locale

O posibilă alianță pre-electorală cu PNL pe care să o facă FDGR este exclusă, a anunțat astăzi președintele Forumului, Paul Porr. ”Nu este deloc viabil din punctul nostru de vedere. Forumul nu este un partid politic, nu face alianțe pre-electorale sau electorale, niciodată nu am făcut, acesta este specificul nostru. Vom participa la alegeri și așteptăm ca alegătorii să-și spună cuvântul”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Paul Porr.

Liderul FDGR nu neagă faptul că între Forum și PNL a existat o colaborare foarte bună în ultimii ani, însă spune că o bună colaborare a avut, pe de altă parte, și cu USR. ”Am colaborat în ultimii patru ani foarte bine cu PNL. Dar asta nu înseamnă că vom face o alianță electorală pentru locale. Și cu USR am colaborat foarte bine, amintesc de proiectul ”Fără Penali” la care am colaborat și noi. Am pe listele de semnături a doua semnătură, după domnul Barna. După alegeri, vedem ce o să fie”, a mai spus Paul Porr.

Despre o posibilă alianță PNL – FDGR în perspectiva alegerilor locale s-a discutat mult în ultima perioadă, însă oficial niciun partid nu a confirmat această ipoteză. Recent, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a evitat să spună dacă liberalii vor avea sau nu un candidat la Primăria Sibiu. ”Ține de strategia noastră pe care o să o anunțăm. Nu voi da niciun detaliu pentru că suntem într-o etapă de pregătire a acestor alegeri”, s-a limitat să spună Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Daniela Lomnesean

Acum 4 ani

Noi suntem sasalai, nu ne aliem cu nimeni in acest oras de sasalai! Foarte bine faceti, dle Porr!
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Scapati de "d-na Fodor"!!! de departe este cel mai INCOMPETENT si IGNORANT primar pe care l-a avut Sibiul in ultimii 30 de ani!!!
Raspunde

Mister

Acum 4 ani

Sper sa se aleaga primar nu sa fie blat ca acum 4 ani.
Raspunde

Gigi

Acum 4 ani

Daca va bazati pe fodor si bokor sigur o sa dispareti de pe scena politica...veorica de sibiu fara viziune pt oras sa faca loc oamenilor capabili de proiecte pt oras
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

As prefera sa nu va aliati cu peneleul. Cu forumul oricum nu mai votez niciodata pentru ca a sustinut-o pe veorica fodor atatia ani, cu ciuma rosie nu ai cum sa votezi daca esti normal la cap si cu usr-ul as fi votat dar nu din cele 3 persoane propuse de ei. Deci va trebui sa votez cu penelache, nu ca i-as simpatiza dar din lipsa de alte optiuni.
Raspunde

Paul

Acum 4 ani

Bineinteles ca va fi din nou blat. Din partea FDGR va candida Fodor, PNL-ul il arunca pe Bibu.... si ce mai vrei.....Singura sansa sa scape Sibiul de Fodor sta in mainile USR ( daca vor fi doua tururi) si daca vor avea candidat veritabil.... poate un Barna....sau o personalitate puternica sustinuta de ei!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

Barna , vorbind ai ratat Primăria Sibiului . 100% Fodor Primar ! Surprize pot fi la componența Consiliului Local : funcție de calitatea listei USR poate oferi surprize plăcute securizând o majoritate covârșitoare FDGR- PNL . PSD ramane cu indemnizațiile de ședință . Realitatea sibiana după eșecul valah al : FSN - pd , CDR ( PAC ) , CDR ( PNT -cd ) timp de 10 ( zece ani ) . Atât am putut produce noi , valahii ; apoi unii dintr noi ne-am atașat noii administrații , apoi și alții , foști adversari .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus