Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

FITS 2020: Un laureat cu Oscar ar putea fi a șaptea stea de pe Aleea Celebrităților

FITS 2020: Un laureat cu Oscar ar putea fi a șaptea stea de pe Aleea Celebrităților

Șase noi personalități vor primi câte o stea în ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru. O a șaptea stea este prevăzută pentru un laureat de Oscar, însă, în acest moment nu au fost duse la final tratativele cu privire la prezența personalității în Sibiu, anunță reprezentanții evenimentului.

Șase noi personalități vor completa Aleea Celebrităților din Sibiu, în ediția FITS 2020. Este vorba despre coregrafa Sasha Walts, coregraful și dansatorul de flamenco Israel Galvan, actorul și cântărețul Denis O’Hare, regizorul Jan Lauwers, scenograful Helmut Sturmer și coregraful Akram Khan. „Aleea Celebrităților este un moment de mare responsabilitate și trebuie să fie o mare personalitate comparabilă oricând cu cele care au apărut până acum. Cred că cele șase stele de anul acesta sunt argumente uriașe de a fi prezenți, toți cei care doresc, la Sibiu, nu numai să-i vadă, dar să vadă și creațiile lor” spune Constantin Chiriac, președintele festivalului. Cel de-a șaptelea nume nu a putut fi dezvăluit. „Mai este un nume pe care nu vi-l putem dezvălui și cu care suntem în negocieri avansate. Este vorba despre un laureat cu Oscar, o personalitate uriașă care este obișnuită să semneze contracte foarte grele, dificile, în care cere luna de pe cer și nu vorbesc din punct de vedere financiar”, mai spune Constantin Chiriac. Acesta speră însă că negocierile se vor finaliza favorabil și în cadrul FITS va fi și cea de-a șaptea stea. Aleea Celebrităților din Sibiu a fost inaugurată în anul 2013, în Parcul Cetății, când Festivalul Internațional de Teatru aniversa 20 de ani. Stelele de pe aleea pietonală traversează simbolic un drum, de la Sala Thalia, primul teatru construit în România, în 1788, către locul unde va fi construit noul teatru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus