Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Situația înscrierii în clasa pregătitoare în întreg județul. Peste 100 de cereri depuse online

Situația înscrierii în clasa pregătitoare în întreg județul. Peste 100 de cereri depuse online

Peste 2.500 de cereri de înscrieri în clasa pregătitoare au fost depuse până în acest moment la unitățile școlare din județul Sibiu. Vă reamintim că, de săptămâna trecută, înscrierile se fac doar în aplicația online vor continua și în perioada suspendării cursurilor, urmând ca validarea cererilor la unitatea de învățământ să se realizeze în momentul în care vor fi reluate cursurile.

Un număr de 118 cereri au fost depuse în ultimele două zile ale săptămânii trecute, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Aceste cereri au fost depuse de către părinți online și urmează a fi validate în momentul în care cursurile vor fi reluate. În total, la nivelul județului Sibiu s-au depus 2.305 cereri de înscriere în clasa pregătitoare. Cele mai multe cereri au fost depuse la Școala Gimnazială Nr. 18 din Sibiu, cu 99 de cereri depuse, urmată de Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu cu 91 de cereri și Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” cu 83 de cereri.

Mai jos găsiți situația tuturor unităților școlare din județ așa cum a fost prezentată de IȘJ Sibiu.

inscrieri

 

inscrieri 2

inscrieri 1

inscrieri 3

inscrieri 4

inscrieri 5

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus