Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pediatria Sibiu a început testarea pentru COVID-19, în laboratorul propriu: șapte copii confirmați

Pediatria Sibiu a început testarea pentru COVID-19, în laboratorul propriu: șapte copii confirmați

Un număr de șapte copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani au fost confirmați cu COVID-19, de când Spitalul de Pediatrie Sibiu a început testarea în laboratorul amenajat în cadrul unității medicale.

După ce s-au efectuat zece testări pentru a proba buna funcționare a laboratorului, Spitalul de Pediatrie Sibiu a început testarea oficială a pacienților. Cu această ocazie, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu coronavirus, la șapte copii internați, transmit reprezentanții spitalului, pentru Agerpres.

„În laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, s-a pus în funcţiune linia de testare pentru confirmarea infecţiei cu noul coronavirus. S-au efectuat primele testări cu zece probe prelevate de la personalul medical şi o probă de la un pacient deja confirmat pozitiv. Rezultatele testelor efectuate la personal au fost negative, iar rezultatul testului efectuat pacientului confirmat a fost pozitiv, concordant cu rezultatele deja cunoscute. Odata încheiată această etapa, linia de testare este pregătită pentru testarea pacienţilor”, a transmis Ioana Mătăcuţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Cei șapte pacienți au vârste cuprinse între 4 și 16 ani și provin din familii din județul Sibiu.

Sursa: agerpres.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

fractura creierului

Acum 3 ani

Cu această ocazie, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu coronavirus, la cinci copii internați, . Deci doi copii au de doua ori virusul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus