Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
6°C

11 cadre medicale din Sibiu sunt infectate cu coronavirus

11 cadre medicale din Sibiu sunt infectate cu coronavirus

Sibiul este în primele 10 județe din țară la statistica privind cadrele medicale infectate, cu 11 persoane. În total, la nivelul întregii țări sunt 812 cadre medicale infectate cu noul coronavirus, conform raportărilor transmise de Institutul Național de Sănătate Publică, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Județul cu cele mai multe cadre medicale infectate este Suceava – 429 de cazuri, urmat de București – 103, Arad – 44, Hunedoara – 35, Galați și Neamț – 34, Timiș – 24, Alba – 18, Iași – 13.

Nu există niciun județ cu zero cazuri de infectare a cadrelor medicale, mai multe având câte un singur caz: (Vâlcea, Vrancea, Satu Mare, Mehedinți, Prahova, Ialomița, Dolj, Constanța, Caraș-Severin și Brăila).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Calin

Acum 1 an

De unguri nici Covid nu se atinge :))
Raspunde

Cand politicul conduce

Acum 1 an

La cata minciuna este in Romania, poti spune absolut orice si oricat ca oricum nimeni nu poate demonstra contrariul. Cumnata mea lucreaza in Spitalul Judetean Sibiu de foarte mult timp; la fel verisoare si prieteni de familie, toti spun ca sunt infectati o gramada in spital, chiar si din conducere, dar s-au izolat acasa caci au avut forme usoare. Nu au testat nici macar pe cei simptomatici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus