Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cod galben de vânt puternic și ninsori la munte, în tot județul Sibiu

Cod galben de vânt puternic și ninsori la munte, în tot județul Sibiu

Specialiștii Centrului Meteorologic Regional Transilvania-Sud au transmis marți, la prânz, o atenționare de tip cod galben valabilă pentru județul Sibiu.

Atenționarea a intrat în vigoare la ora 12:30 și este valabilă până la ora 21:00.

”În intervalul menționat vor fi intensificări ale vântului, în cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldovei, în Oltenia, nordul și estul Munteniei și Dobrogea, cu viteze în general de 55...75 km/h. În estul și în sud-estul teritoriului, mai ales seara și la începutul nopții, vântul va lua aspect de vijelie. Vântul va avea intensificări și la munte, unde se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini mai mari de 1500 m vor predomina ninsorile și rafalele vor depăşi 70...90 km/h, spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaților Orientali și, mai ales pe creste, în restul masivelor montane”, au transmis meteorologii.

Unele intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, dar pentru intervale mai scurte de timp și la viteze mai mici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus