Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

FOTO/Cel mai mare loc de joacă din Cartierul Arhitecților este aproape gata

FOTO/Cel mai mare loc de joacă din Cartierul Arhitecților este aproape gata

Cel mai mare loc de joacă din Cartierul Arhitecților, de pe Calea Cisnădiei, va fi finalizat până marți, 20 aprilie, spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie. Suprafața terenului de 1.000 de metri pătrați a fost împărțită în două, jumătate fiind cu mobilier specific locurilor de joacă, iar jumătate cu aparate de fitness pentru părinți. În acest moment este gata în proporție de 90% și este primul și singurul loc de joacă de acest fel din cartier. „A fost ocupat tot spațiul pe care l-am primit prin donație de la domnul Streza. Sunt 1.000 de metri pătrați. Am adus topogane, leagăne și tot felul de mobilier pentru copii. Am împărți terenul în două și pe jumătate am pus aparate de fitness pentru adulți. Este primul de acest fel din cartier și cred că, dacă o să-l vedeți gata, puteți spune că este este cel mai frumos din Sibiu”, spune primarul Gheorghe Huja. Terenul a fost donat primăriei din Cisnădie de dezvoltatorul Răzvan Streza pentru a fi folosit în beneficiul locatarilor.

WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.41 WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.40 WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.40 (2) WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.40 (1) WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.39 (2) WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.53.39 (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

10 comentarii

mihai

Acum 2 ani

Construit pe un teren primit donatie, ca la inceput, cand inca era doar camp in acel cartier, Huja nu avea interes de a contrui locuri de joaca. Abia acum, ca se apropiau alegerile s-a gasit o solutie. Ma gandesc ca terenul a fost donat pentru ca din poze se vede ca este sub linia de inalta tensiune deci oricum nu cred ca se putea construi altceva pe acel teren. Cred si eu ca e cel mai mare si cel mai frumos, mai ales cand e singurul din cartier :)))) dar Huja a avut tot timpul o problema de inferioritate si a simtit nevoia sa aibe el "cel mai", incepand cu "cel mai inalt brad" care de fapt nu e chiar brad...
Raspunde

Alin

Acum 2 ani

Loc de joaca sub influenta campul electromagnetic al liniilor electrice. Sanatatea oamenilor nu conteaza din pacate.
Raspunde

noname

Acum 2 ani

E sub liniile de inalta tensiune!
Raspunde

Che

Acum 2 ani

Zona verde = Zero
Raspunde

Local2

Acum 2 ani

''Este primul de acest fel din cartier și cred că, dacă o să-l vedeți gata, puteți spune că este este cel mai frumos din Sibiu”, spune primarul Gheorghe Huja.'' In sfarsit recunosti ca nu mai esti primar (al orasului Cisnadie), sau te-a scapat gura cu vreo doleanta secreta: mi-am facut bani si conturi de pe urma business-ului ''Arhitectilor'', acum il arunc Sibiului
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Autorizatie de constructie exista? Aviz de la Electrica Sibiu exista? Care sunt reglementarile care permit amenajarea unei zone de agrement ( locuri de joaca pentru copii, teren sport etc) sub liniile de medie tensiune cum este aceasta?De preconizata largire a DJ 106C anuntata de Consiliul Judetean Sibiu, s-a tinut cont? La ce distanta de DJ 106C este permisa orice fel de constructie? Care este zona de siguranta fata de DJ106C? Cel mai mare loc de joaca, din cate amenenajate de primarie in acest cartier? Poate se solicita primaului un raspuns Evident ca orice loc de joaca in acest cartier este binevenit. Evident ca merita multumiri celui care a donat suprafata de teren. Este suficient doar sa se bifeze in campanie electorala?
Raspunde

pentru

Acum 2 ani

Si am mai uitat ceva. Consiliul Judetean care a lansat o licitatie castigata de Strabag are aviz favorabil de la Electrica sub liniile de tensiune 110kV? Pai va spun eu ca are. De ce????
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Articolul 3 Legea 50/1991 (1) Construcțiile civile, industriale, agricole, cele pentru susținerea instalațiilor și utilajelor tehnologice, pentru infrastructură de orice fel sau de oricare altă natură se pot realiza numai cu respectarea autorizației de construire, precum și a reglementărilor privind proiectarea și executarea construcțiilor, pentru: d) împrejmuiri și mobilier urban, amenajări de spații verzi, parcuri, locuri de joacă și agrement, piețe și alte lucrări de amenajare a spațiilor publice; Acest loc de joaca are autorizatie de constructie?
Raspunde

pentru

Acum 2 ani

Si am mai uitat ceva. Consiliul judetean care a lansat o licitatie castigata de Strabag are aviz favorabil de la Electrica sub liniile de tensiune 110kV? Pai va spun eu ca are. De ce????
Raspunde

pentru

Acum 2 ani

Foarte interesant, dar tot ceva "lege"sau ördin"spune ca nu se pot amenaja nici parcari si nici drumuri sau cai de acces public frecvent criculate., nici garduri, La fel si parcari. Atunci cum de au avut autorizatie toate blocurile si anumite vile de la strada? Dar patiseria Mandra? Dar terenul de tenis de dupa Daniel Renard? Daca s-au permis ditamai constructii de ce nu merge si un spatiu de joaca? Nu este vorba de nici un camp electromagnetic. Mai cititi...este vorba de o limita minima. Insa daca creezi un precedent atunci respecti si duci la capat tot....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus