Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primăria Sibiu pregătește a doua etapă de dezinsecție împotriva căpușelor

Primăria Sibiu pregătește a doua etapă de dezinsecție împotriva căpușelor

În perioada 27-30 aprilie, Primăria Sibiu, prin firma contractată, va realiza a o nouă acțiune de dezinsecție pentru combaterea căpușelor. Prima acțiune a avut loc în perioada 15-17 aprilie, soluția tehnică prevăzând și o a doua trecere (rapel) pentru eficacitate în combaterea acestor insecte.

 Dezinsecția pentru combaterea căpușelor se va realiza în parcurile și spațiile verzi de pe domeniul public. Substanțele folosite sunt avizate de autoritățile competente, respectă prevederile legale și nu prezintă pericol pentru populație, dar cetățenii cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Menționăm că în situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi  reprogramată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 795

Comentarii

2 comentarii

Bobby

Acum 3 ani

Sa faca in parcul Sub Arini si nu doar pe trotuare cum i-am vazut deja ca nu ajuta la nimic ci pe alei jos si in iarba !!!!! Nu ii verifica nimeni de la primarie ? In Valea Aurie la ministadion si barajul de apa nu au facut deloc !!!! Acolo e zona unde animalele salbatice vin acum cu linistea asta, am vazut vulpi si caprioare acum cateva zile trecand pe trecerea de pietoni, astia sunt purtatorii !
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

asa e,am vazut si eu da poti sa le spui ceva bugetarii astia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus