Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Primul donator de plasmă pentru pacienții cu COVID-19, la Sibiu, este un angajat al Spitalului Județean

Primul donator de plasmă pentru pacienții cu COVID-19, la Sibiu, este un angajat al Spitalului Județean

Primul convalescent care a acceptat să doneze plasmă pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, internați la Spitalul Județean Sibiu, este chiar un angajat al spitalului.

Potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. „Este un bărbat născut în 1987, a fost infectat cu COVID-19  și a fost declarat vindecat. Este chiar angajat al Spitalului Județean. Astăzi vom efectua transfuzia și vom vedea cum decurge totul, apoi vom face și alte programări.  Pentru primele probe totul a ieșit în regulă, anticorpii SARS-CoV-2 sunt prezenți. Urmează să doneze, după care repetăm analizele și le trimitem la Institutul National de Hematologie Transfuzională”, transmite Livia Mareș, din partea centrului.

Până la data curentă, din rândul pacienților internați la Spitalul Județean și la Spitalul de Pediatrie, au fost declarate vindecate și externate 181 de persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 2 ani

Tulai, io din titlu am crezut ca se dau televizoare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus