Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Liliana Coldea, noul manager al Spitalului Județean: Vreau să asigur toți sibienii că interesele lor vor fi prioritare

Liliana Coldea, noul manager al Spitalului Județean: Vreau să asigur toți sibienii că interesele lor vor fi prioritare

Liliana Coldea, noul manager al Spitalului Clinic Județan Sibiu transmite printr-o postare pe pagina de socializare un mesaj la începutul mandatului său. Medicul vorbește despre realizările obținute în decursul celor opt ani de zile în care a fost manager al Spitalului General CF. Totodată, îi asigură pe sibieni că interesele lor vor fi prioritate, că proiectele ce vor urma vor ridica standardele medicale la cel mai înalt nivel și salută prezența fostului manager Cornel Benchea în Consiliul de Administrație.

Noul manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu, Liliana Coldea, vorbește pe pagina sa de facebook despre numirea în fruntea spitalului, despre reușitele pe care spune că le-a avut la Spitalul General CF, printre care se numără ridicarea instituție pe care a preluat-o cu datorii, la un excedent finaciar de 1 809 445.94 lei în 2019, fără nicio datorie, despre o serie de achiziții și despre organizarea unui sistem de înregistrare şi rezolvare a sugestiilor, sesizărilor şi reclamaţiilor referitoare la activitatea spitalului. De asemenea, asigură sibienii că în mandatul său interesele lor vor fi prioritare, iar alături de echipa spitalului va ridica instituția la cele mai înalte standarde. Totodată vorbește despre perioada grea în care își începe mandatul, având în vedere pandemia de COVID-19, dar spune că este sigură că, alături de personalul medical, se va trece cu bine. Mandatul de manager al medicului Liliana Coldea a început, oficial, de duminică, 10 mai, iar prima zi de lucru a fost ieri, 11 mai.

Redăm integral mesajul noului manager:

„Am ajuns în punctul în care în viața mea profesională se petrece o tranziție: se încheie o etapă și începe alta. Închei cu satisfacție perioada în care timp de peste 8 ani de zile am fost la conducerea Spitulul General CF Sibiu, unde am reușit să îmi implementez programul de management, iar împreuna cu personalul din spital am ridicat standardele serviciilor medicale care se desfășoară în cadrul instituției spitalicești. În ceea ce privește rezultatele mandatului meu aș putea scrie multe, însă mă rezum doar la a aminti câteva dintre ele: - la preluarea mandatului în anul 2015 soldul contului disponibilități era de 1,19 lei și datorii depașite de scadență în valoare de 190 823,87 lei – la finalul anului 2019 excedentul financiar a fost 1 809 445.94 lei fără nicio datorie – toate facturile plătite. - achizitia cabinei de fototerapie – cel mai nou model de aparat achizitionat la vremea respectiva din România - achiziționarea aparatului digital de radiologie - achiziția de aparatură de ultimă genrație pentru dotarea cabinetului de oftalmologie - organizarea unui sistem de înregistrare şi rezolvare a sugestiilor, sesizărilor şi reclamaţiilor referitoare la activitatea spitalului. De astăzi activez ca manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Îmi încep mandatul într-o perioadă greu încercată la nivel mondial din cauza pandemei de Coronavirus. Am certitidinea însă, că îmrepună cu echipa profesionistă existentă în spital vom trece cu bine această perioadă. Pe această cale vreau să asigur toate cadrele medicale, care se afla în prima linie că vor găsi în mine tot sprijinul de care au nevoie. De asemenea, vreau să asigur toți sibienii că în mandatul meu interesele lor vor fi prioritare și impreună cu echipa managerială existentă vom desfășura proiecte care să ridice standardele medicale la cel mai înalt nivel. Salut prezența domnului Cornel Benchea în Consiliul de Administrație al spitalului și sunt sigură că împrenă vom continua și vom duce la bun sfârșit proiectele pe care dânsul le-a început.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Cosmin

Acum 2 ani

Mult succes domnișoara manager, aveți dreptate a-ți preluat funcția într-o perioada grea de pandemie, cu 2 viruși mortali existenți, covid 19 și PSD-ul, dar cu voia bunului Dumnezeu, o sa ieșiți învingătoare, și sa știți ca, chiar dacă nu ies cu comentarii în articolele din presa, foarte mulți sibieni și cadre medicale, sunt alături de dumneavoastră!!!!
Raspunde

dumi

Acum 2 ani

Vai Cosmine, ce limba moale si pufoasa ai...
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

fapte la spital nu mesaje politice pe fb
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus