Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Primăria Sibiu menține gratuitatea la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu

Primăria Sibiu menține gratuitatea la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu

În ședința Consiliului Local din această lună, primarul Astrid Fodor va propune prelungirea pentru perioada stării de alertă a gratuității acordate personalului medico-sanitar din Sibiu la parcarea în spațiile cu plată gestionate de Primăria Sibiu.

“Propun prelungirea acestei facilități aprobată inițial pentru perioada stării de urgență. Este un gest neînsemnat ca și costuri, dar important, cred, ca și gest de apreciere pentru medicii sibieni care continuă să lupte pentru pacienți împotriva unui virus care a luat multe vieți în România, inclusiv din rândul personalului medical. Medicii, asistentele și celelalte categorii de personal medical și sanitar trebuie doar să afișeze pe bordul mașinii o copie după ecusonul de serviciu și beneficiază automat de această gratuitate, fără cereri și fără abonamente”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Odată aprobată de Consiliul Local, va beneficia de această facilitate personalul medico-sanitar din Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Augustin", Spitalul General C.F., Spitalul Polisano și personalul din cabinetele medicale ale grădințelor, unităților școlare și de învățământ superior care este delegat la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

SabinA

Acum 2 ani

Pe langa salariul de 2000 de euro a unui medic in Romania si ciubucul de alte 2000 de euro nu cred ca este cazul ca Primaria sa ofere alte facilitati. IT-istii scutiti de impozit, medicii cu salar, ciubuc si inca 500 de euro, TARA e prea saraca sa - si permita sa arunce banii pe fereastra. Avem si un ministru cu familia BISNITARA TATARU NICU..e mult, e foarte mult! Vreti sa plece si oile din Romania ca-n Decembrie 1989???
Raspunde

Buna Idee

Acum 2 ani

Ar trebui ca medicii, sa aiba un sticker pe masina, cu o serie, cum e si prin alte tari, astfel sa poata parca in anumite zone, fara plata... mi se pare o idee buna.
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

...si pentru angajatii primariei…...
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

o mare prostie!!! inca mare prostie marca "primaria Sibiu"!!! primesc salar bunicel...sunt multi altii care isi risca viata si platesc parcare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus