Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Daniela Cîmpean, răspuns pentru PSD: După război mulți viteji se arată!

Daniela Cîmpean, răspuns pentru PSD: După război mulți viteji se arată!

După război mulți viteji se arată! Am parcurs o perioadă grea de pandemie în care niciun politician PSD mandatat de sibieni să le reprezinte interesele nu a venit cu nicio inițiativă, niciun aport constructiv, nici pentru spital, nici pentru aeroport, nici pentru nimic altceva.

Brusc, după ce greul a trecut, PSD se trezește în plină "urgență" și convoacă de îndată o ședință a consiliului județean, dar nu pentru a propune soluții, ci pentru e cere explicații și asta, la numai o zi după ședința ordinară.

E ușor să chibițezi de pe margine și să blamezi pe cei care acționează, să fii erou după război.

Theodore Roosevelt are un citat celebru în care spune: “Nu criticul contează, nu cel care arată cu degetul și aruncă reproșuri către cel care acționează. Meritul aparține omului aflat în arenă, încărcat de praf, care se străduiește din răsputeri.”

Am convingerea că sibienii știu să facă deosebirea între fapte și zgomot.

Așteptăm în continuare, deși cam fără speranță, ca PSD să ne uimească în sfârșit cu soluții concrete în favoarea sibienilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1811

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus