Duminică,
20.09.2020
Innorat
Acum
23°C

COVID-19: Patru angajate ale Primăriei Sibiu testate pozitiv

20 Iulie 2020 13:02

COVID-19: Patru angajate ale Primăriei Sibiu testate pozitiv

Patru persoane din cadrul Direcției de Asistență Socială Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARSC CoV-2, anunță reprezentanții prefecturii. Este vorba despre patru angajate ale acestui serviciu al Primăriei din Sibiu. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, iar 28 de persoane au fost izolate. Două ghișee ale primăriei vor fi închise temporat.

„Din primele rezultate ale anchetei, s-a recomandat măsura izolării pentru un număr total de 28 de persoane dintre care un număr de 5 contacți din rândul angajaților, restul fiind contacți din familie. Cei 5 angajați pentru care s-a recomandat măsura izolării, au fost testați negativ. În cadrul direcției au fost luate toate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii COVID-19”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii.

În acest context, Ghișeele Direcției de Asistență Socială, precum și ghișeul Direcției Fiscale din sediul de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 se vor închide marți, 21 iulie pentru a se efectua dezinfecția spațiilor, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu. Acestea se vor redeschide miercuri, 22 iulie conform programului normal.

„Precizăm, de asemenea, că activitatea Serviciului de Evidență a Persoanelor, care funcționează în sediul de pe bulevardul Victoriei, se desfășoară normal, nefiind afectată de această situație”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus