Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Chemați Guinness-ul! Habemus sandwich-ul record!

Chemați Guinness-ul! Habemus sandwich-ul record!

Deși aveam vreo două restaurante pe care plănuiam să le vizitez, am lenevit toată săptămâna și-am ajuns duminica, nemâncat pentru rubrică. Am zis, perfect, iau prânzul în oraș. M-am suit în mașină cu direcția centru, am trecut pe sub Turnul Sfatului și am făcut imediat stânga când am văzut cât de multă lume era în Piața Mare.

Puține erau terasele care aveau locuri. Pe cuvânt că nu mi-ar fi tihnit mâncarea la ce înghesuială era. Prin urmare, m-am închis în redacție și am comandat. Prima opțiune, pe foodpanda. Am scanat vreo 10 minute ce mai era nou prin aplicație și am selectat restaurantul Mexican Food. Nimic mai plăcut decât o mâncare mexicană care să te răcorească într-o duminică toridă. Cu un pic de aer condiționat, parcă altfel te concentrezi la mâncare. Probabil că nu erau foarte ocupați duminica la amiaza, pentru că s-au mișcat foarte rapid, a ajuns sub o jumătate de oră, livrat perfect corespunzător.

Pentru o imagine de ansamblu am comandat două dintre cele șase meniuri vedetă așezate în frunte, deși era evident că ar fi inuman de mult pentru o singură persoană. Am ales un meniu Big Mex, cu taco, nachos și-o clătită cu Nutella plus un suc la 0,25 și un meniu Mexican cubano, un sandwich cubano, cartofi prăjiți cu chilli dulce și parmezan, jalapeno și chipotle mayo plus un suc. Bulină roșie pentru ambalaj, totul era foarte bine rânduit, produsele nu se amestecau între ele. Aspect, suficient de interesant încât să îți trezească interesul. Cantitate, imensă. Sandwich-ul cubano cred că e cel mai mare sandwich pe care l-am văzut în viața mea. Era tăiat în două și împărțit în cutii diferite, cele mai voluminoase din întreg transportul. Am mâncat jumătate dintr-un sfert, până miercuri îl dovedesc pe nemernic. Gustul sandwich-ului a fost excelent. Pulled pork, o felie generoasă de șuncă, o maioneză foarte gustoasă, castraveți murați gustoși. Doar că n-are nicio treabă cu mâncarea mexicană iar jalapeno eu nu am găsit în sandwich. Poate în porția de mâine. Nici taco-ul n-ar fi făcut mândru vreun mexican de provincie. Cert e că în el se simțea ușor gustul de coriandru, specific bucătăriei mexicane, iar dacă turnai lime peste puteai să te păcălești parțial că mânânci ceva cu iz mexican. Umplutura de bază era același pulled pork din sandwich-ul cubano, asortat pe o lipie de taco cu o salsa de roșii. Din nou, bun, foarte gustos, dar nu prea mexican. Mi-au plăcut nachos-urile și combinația cu sosul de brânză, cartofii cu chilli dulce n-au fost însă străluciți.

Una peste alta, dacă vrei să mânânci ceva gustos, restaurantul nu e de ocolit. Și chiar dacă nu era în ton cu restul, clătita cu ciocolată n-a prins rău deloc, cine refuză o clătită cu cioco la desert? Tot prânzul și ce-a mai rămas pentru mâine și zilele care urmează a costat 83 de lei dintre care 8 au fost transportul. Mai vând și colegilor din sandwich-ul cubano și poate fac chiar și o afacere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3509

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus