”Respect pentru culori” - SOMA lansează sâmbătă noua campanie de promovare a colectării separate

Compania de salubrizare SOMA lansează sâmbătă noua campanie de promovare a colectării separate a gunoiului în Sibiu și pregătește un o acțiune în incinta Sibiu Shopping City.

PetRică, Tanti Rezi, BioRel, Mărie-Hârtie și Miticlă le dau întâlnire mâine sibienilor, în intervalul orar 12:00 – 18:00, la Shopping City Sibiu, unde vor întreține atmosfera și vor promova materiale informative dedicate reciclării și colectării separate în Sibiu.

”Respect pentru culori” își propune să arate sibienilor că fiecare deșeu pus în pubela potrivită merge spre reciclare se reîntoarce în societate fie sub forma unor produse noi, fie capătă o nouă utilitate. ”Respect pentru culori” înseamnă totodată respect pentru mediul înconjurător, pentru viitorul copiilor noștri și pentru munca celor care au grijă să colecteze corect.

Însoțiți de specialiști în domeniu, sibienii vor putea afla sâmbătă exemple concrete din practică legate de cum sunt colectate și reciclate deșeurile strânse în Sibiu, dar și cum poate crește gradul de colectare, mai ales în zona de blocuri a Sibiului.

Acțiunea respectă toate recomandările specialiștilor privind prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus și se bucură de sprijinul Shopping City Sibiu, ADI Eco Sibiu și al ziarului Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Eugenia Popeti

Acum 2 ani

Oamenii spun ca deseurile selectate sunt apoi amestecate , deci le selectam degeaba. Va rugam sa postati pe fb un clip in care sa vedem unde si cum se centralizeaza/depoziteaza SEPARAT hartie, plastic, etc. In caz contrar, eu nu mai sunt dispusa sa selectez si le voi arunca gramada
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus