FOTO – Teren de sport modern și multifuncțional inaugurat în Săcădate

Asociația Vatra Satului a inaugurat sâmbătă ”Săcădate Arena”, un teren de sport modern multifuncțional destinat comunității din Săcădate și copiilor care și-au dorit să poată face sport la ei în localitate.

"A fost un parcurs sinuos, din cauza vremurilor pe care le trăim dar, cu ajutorul sponsorilor, a membrilor asociației și nu în ultimul rând a voluntarilor mai mici sau mai mari, am reușit să finalizăm acest proiect. Sperăm să ne bucurăm de teren în cadrul multor activități sportive si nu numai, pe care intenționăm să le desfășurăm aici. Bucuria si entuziasmul celor mici au fost pentru noi răsplata efortului nostru!", a spus Anca Groza, președinta Asociației Vatra Satului Săcădate, cu ocazia inaugurării terenului de sport.

"Săcădate Arena" este un teren multifuncțional pentru practicarea activităților sportive, dotat cu vestiar și toalete.

"Sportul ne revigorează corpul şi mintea și ne ajută să rămânem sănătoși pentru mai mult timp. Felicit Asociația Vatra Satului pentru că a reușit să amenajeze acest teren de sport, într-un an greu, cu atât de multe încercări și provocări. Știu că sunt mulți copii care abia așteaptă să îl folosească", a declarat primarul orașului Avrig, Adrian David, prezent la inaugurare.

Cu sprijinul unor sponsori și voluntari, Asociația Vatra Satului Săcădate a mai făcut în localitate un muzeu și o bibliotecă. Locațiile au fost puse la dispoziție de Primăria Orașului Avrig și Consiliul Local Avrig.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus