Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Comunele Slimnic și Rășinari în lupta finală pentru titlul de Sat European de Tineret

Comunele Slimnic și Rășinari în lupta finală pentru titlul de Sat European de Tineret

Două comune din județul Sibiu se află printre cele opt comune din România finaliste pentru titlul de Sat European de Tineret. Gala va avea loc în această seară de la ora 17.00, fiind transmisă on line pe pagina de facebook a evenimentului.

Gala Tinerilor din Mediul Rural „GoRural2” a ajuns la cea de-a doua ediție. Astăzi, 21 noiembrie, începând cu ora 17:00 gala va fi transmisă online pe pagina de Facebook a programului European Youth Village și va cuprinde 3 părți. În prima parte va fi prezentarea programului European Youth Village și a satelor finaliste pentru titlul de Sat European de Tineret 2021. Urmează apoi, premierea tinerilor implicați, educatorilor responsabili și proiectelor cu impact din mediul rural și se va încheia cu anunțarea satelor care vor prelua titlul de „Sat European de Tineret 2021” (live cu satele finaliste și juriul începând cu ora 19:00). Printre cele opt comune finaliste se află și comunele Rășinari și Slimnic din Sibiu.

Programul European Youth Village este coordonat la nivel național de către Asociația pentru Dezvoltare Activă și Go Free-Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile și implementat cu sprijinul programului Erasmus Plus al Uniunii Europene.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus