Luni,
24.01.2022
Parțial Noros
Acum
-14°C

În acest an, Gala Tineretului Sibian își desemnează online câștigătorii

În acest an, Gala Tineretului Sibian își desemnează online  câștigătorii

Miercuri, de la ora 17.00, are loc o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. Din cauza situației de urgență Covid 19, Gala din acest an se desfășoară online și poate fi urmărită pe pagina organizatorilor.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu alături de Asociaţia Internaţională de Tineret Become organizează o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. În cadrul evenimentului vor fi decernate premii pentru organizațiile și persoanele active în domeniile tineret și voluntariat în anul 2020, în județul Sibiu.

Anul acesta s-au primit aplicații de la 15 organizații neguvernamentale și 7 voluntari din județul Sibiu. Astfel au fost nominalizate proiecte de la organizațiile: Asociația Maghiarilor din Sibiu HID, Cavalerii Turnului Înclinat, Asociația Positive Life, Clubul GreenIMPACT „Cocoșul de munte” Rășinari, Cavalerii Cetății Roșii Sibiu, Asociația Creativ, Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, Asociația Compania de Teatru Become, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Asociația Diakoniewerk International, Asociația pentru Promovarea Artelor Spectacolelor Fringe, Școala Gimnazială “Sava Popovici Barcianu” Rășinari, Wikimedians of Romania and Moldova, Asociația Rășinari Confluențe Europene, Colegiul Național O.Goga/ Arca lui Goga Sibiu.

Vor fi acordate premii directe pentru următoarele categorii:

  • Cel mai bun proiect de/pentru tineret;
  • Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret;
  • Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret;
  • Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret;
  • Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar;
  • Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret;
  • Cel mai bun proiect de/ pentru tineret de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos.

Evenimentul de premiere va fi transmis online, miercuri, de la ora 17, pe pagina https://www.facebook.com/djstsibiu  și va include în momente cultural artistice susținute de Compania de Teatru Become- momente comice, Impro show cu voluntarii Centrului de Tineret Sibiu Radu Nechifor și Marius Tușă- momente muzicale.

Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2020 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu.

Sursa Foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus