Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

ULBS: Investiție de 1,12 milioane lei pentru terenuri multifuncționale de sport

ULBS: Investiție de 1,12 milioane lei pentru terenuri multifuncționale de sport

Reprezențanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu anunță finalizarea terenurilor de sport din cadrul Facultății de Științe din Sibiu. Este vorba despre o investiție de 1,12 ,ilioane de lei pentru reabilitarea completă a două terenuri de sport. Terenurile sunt multifuncționale cu suprafețe de joc de ultimă generație.

 Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a finalizat reabilitarea completă a terenurilor de sport din cadrul Facultății de Științe (str. Dr. Ion Rațiu, nr.5-7), în urma unei investiții de 1,12 milioane lei. Astfel, au fost realizate două terenuri multifuncționale cu suprafețe de joc de ultimă generație.

Primul este destinat practicării baschetului și voleiului, având o suprafață de joc Gerflor, specială pentru sport în aer liber, iar cel de-al doilea teren, cu o suprafață de iarbă artificială produsă în Olanda, este destinat fotbalului, handbalului și tenisului. Ambele terenuri sunt dotate cu instalație de nocturnă pe sistem led.

„Ne-am dorit foarte mult să realizăm această investiție, un punct important în planul managerial al domnului rector Sorin Radu, și suntem extrem de bucuroși că am reușit să o facem la un nivel de calitate foarte ridicat. Sigur că acesta este doar începutul, pentru că în perioada următoare dorim să dezvoltăm mai multe proiecte în această zonă de sport, inclusiv în parteneriate cu companiile din Sibiu. Evident, această investiție nu se adresează doar studenților de la programele de studiu de licență și master din domeniul Educație fizică și Sport, ci întregii comunități din universitatea noastră”, a declarat conf. univ. dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicușor Fofoloncescu

Acum 1 an

ULBS e cu mult peste Harvard! Sibiul are cel mai bun mediu academic din sudul județului Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus