Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Promisiunile lui Neagu: Nou spital județean, centura ocolitoare sud, apă, canalizare, bazin de înot la Mediaș

Promisiunile lui Neagu: Nou spital județean, centura ocolitoare sud, apă, canalizare, bazin de înot la Mediaș

Senatorul liberal Nicolae Neagu susține că în urma întâlnirii cu parlamentarii liberali din județ că promisiunile anunțate în campania electorală de către echipa PNL pot fi realizate. ”Împreună cu cele două obiective strategice ale Președintei Consiliului Județean Sibiu - Noul Spital Județean de Urgență și Centura ocolitoare Sud a Municipiului Sibiu, susținerea proiectelor Municipiului Mediaș derulate pe fonduri europene sau guvernamentale, constituie cu toate prioritatea absolută a mandatului de senator început la finalul lunii decembrie 2020. Centura ocolitoare a Municipiului Mediaș, Bazinul de Înot, Locuințe ANL, Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și canalizare din nordul județului Mediaș, Agnita, Dumbrăveni sau Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din Municipiul Mediaș rămân doar câteva din exemplele celor mai importante proiecte din această zonă. Necesitatea susținerii proiectelor de infrastructură locală: apă-canalizare, gaz metan, drumuri, școli și grădinițe precum și Casa de Cultură  a Orașului Avrig a fost evidențiată în timpul întâlnirii de lucru avută în acest weekend cu primarii din localitățiile: Avrig, Arpașu de Jos, Porumbacu de Jos, Cârța, Racovița și Sadu”, anunță Neagu.

La sfârșitul săptămânii trecute, liberalii au organizat întâlniri cu primarii din județ, la Mediaș și la Avrig, la care au participat Ministrul Muncii și Protecției Sociale, d-na Raluca Turcan, Președinta Consiliului Județean Sibiu, d-na Daniela Cîmpean,și colegii deputați de Sibiu Cristinne Thelmann și Constantin Șovăială. ”Deși 2021 este un an dificil pentru execuția bugetară, ca urmare a efectelor economice negative cauzate de situația pandemică SARS-COV 2, îmi exprim susținerea ca ele să se  regăsească finanțate în programele pe fondurile structurale europene sau în programele de investiții sectoriale în bugetul de stat începând cu bugetul pe 2021. În calitate de vicepreședinte al Comisiei de buget-finanțe a Senatului, am convingerea că împreună, deputații și senatorii majorității parlamentare sibiene care susținem Guvernul Cîțu, vom reuși”, mai spune Neagu.

Vizualizari: 1697

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Marcian Radu

Acum 2 luni

Ahahahaha! Buna asta...
Raspunde

BON BON

Acum 2 luni

Mai puteţi promite vise? Vor crede sibienii că trăiesc în Occident, dar se vor trezi într-o ţară din lumea a treia...
Raspunde

Toma Toma

Acum 2 luni

Neagule,las-o jos!Nu mai pot crede asa ceva, oricum ai spune-o!Am imbatranit impreuna si m-am saturat de lozinca asta de peste 25 de ani!Macar te alegi cu o pensie barosana dar cu noi cum ramane?Astia batrani plecam unul cate unul iar tinerii nu mai cred in Greuceanu si Harap Alb!
Raspunde

Hop Hop

Acum 2 luni

nu va este deloc rusine ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus