Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în Orașul de Jos

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în Orașul de Jos

Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 23 februarie 2021, între orele 08,00 – 16,00, vor fi executate lucrări de reparații la conducta de transport DN 600 în zona Pieței Cibin și a străzii Zidului din municipiul Sibiu.

Pe durata intervenției se vor înregistra scăderi ale presiunii apei în zona Orașului de Jos, în perimetrul cuprins de străzile: Piața Cibin – Cibinului – Târgul Fânului – Abatorului – Regele Ferdinand – Piața 1 Decembrie 1918 – Uzinei – Constituției – 9 Mai – Turnului.

De asemenea, va fi sistată alimentarea cu apă a incintei ”PIM” de pe strada Cibinului (pentru toate societățile comerciale de pe această platformă), precum și a firmei ”Gama” de pe strada Zidului.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul a două autospeciale ce pot fi solicitate la Dispeceratul societății.

La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus