Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

Un sibian s-a aruncat în gol de la 75 de metri, de pe barajul de la Gura Râului

Un sibian s-a aruncat în gol de la 75 de metri, de pe barajul de la Gura Râului

Un sibian s-a aruncat de pe barajul de la Gura Râului, la începutul lunii martie. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a căzut de la 75 de metri înălțime.

Corpul neînsuflețit a fost găsit în dimineața zilei de 2 martie, de un angajat al hidrocentralei de la Gura Râului. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul sibianului. Potrivit anchetatorilor, nu au fost indicii că bărbatul ar fi fost victima unei infracțiuni. Cadavrul, cu multiple fracturi, a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru necropsie. 

„La nivelul secției de poliție rurală Orlat se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul, fără a exista suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni de omor”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Surse spun că sibianul avea probleme psihice și se afla sub tratament.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus