Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Un sibian s-a aruncat în gol de la 75 de metri, de pe barajul de la Gura Râului

Un sibian s-a aruncat în gol de la 75 de metri, de pe barajul de la Gura Râului

Un sibian s-a aruncat de pe barajul de la Gura Râului, la începutul lunii martie. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a căzut de la 75 de metri înălțime.

Corpul neînsuflețit a fost găsit în dimineața zilei de 2 martie, de un angajat al hidrocentralei de la Gura Râului. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul sibianului. Potrivit anchetatorilor, nu au fost indicii că bărbatul ar fi fost victima unei infracțiuni. Cadavrul, cu multiple fracturi, a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru necropsie. 

„La nivelul secției de poliție rurală Orlat se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul, fără a exista suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni de omor”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Surse spun că sibianul avea probleme psihice și se afla sub tratament.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus