Vineri,
07.05.2021
Innorat
Acum
18°C

Tricoul lui Koke de la Atletico Madrid, sau cel al lui Dan Petrescu, la Națională, de la 3000 de lei. Licitație pentru copiii cu autism

Tricoul lui Koke de la Atletico Madrid, sau cel al lui Dan Petrescu, la Națională, de la 3000 de lei. Licitație pentru copiii cu autism

Asociaţia "Sfântul Casian" din municipiul Mediaş organizează vineri, de Ziua Internaţională de conştientizare a autismului, o licitaţie de strângere de fonduri pentru copiii autişti, prin vânzarea de tricouri care au aparţinut unor sportivi celebri, informează Agerpres.

"Aşa cum am promis, astăzi, 2 aprilie, de Ziua Internaţională a conştientizării autismului, are loc vânzarea de obiecte semnate de sportivii României şi nu numai. Prin intermediul acestei campanii, dorim să ajutăm copiii diagnosticaţi cu autism, din zona de nord a judeţului Sibiu. Viitorul copiilor este în mâinile noastre, iar aceasta este o mare responsabilitate. Alege să cumperi un tricou, semnat de idolul tău din lumea sportului şi în acelaşi timp, să oferi şansa unui copil cu autism la o viaţă normală. Călătoria unui copil diagnosticat cu autism este grea, dar plină de satisfacţii. Nu se poate nega faptul că aceşti copii, unii de vârste foarte fragede, deţin cheia viitorului tuturor. Astfel, pentru a vă menţine motivaţi, oferim spre vânzare articole sportive, semnate de nume mari ale sportului românesc. În cazul în care sunteţi interesaţi de obiectele supuse licitaţiei, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon: 0745.562.541 (persoană de contact: Adrian Barna) sau scrieţi un mesaj în dreptul obiectului pentru care doriţi să licitaţi. Vă mulţumim!", este mesajul asociaţiei din Mediaş, citat de Agerpres.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus