Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Iliuță, fiul primarului din Jina, i-a fermecat cântând din fluier pe jurații de la Românii au Talent

Iliuță, fiul primarului din Jina, i-a fermecat cântând din fluier pe jurații de la Românii au Talent

Ilie Adrian Beschiu, fiul primarului din Jina i-a cucerit pe jurații emisiunii de divertisment „Românii au Talent”. Băiatul de 12 ani a cântat din fluier, iar jurații au fost de părere că au ascultat un profesionist. Momentul băiatului a fost dat pe post în cadrul emisiunii de aseară, 23 aprilie. Contactat telefonic de reporterii Turnul Sfatului, primarul din Jina, Gheorghe Vasile Beschiu, spune că nu poate fi decât un tată fericit.

Vineri seara, în cadrul emisiunii de divertisment „Românii au Talent”, difizată de PRO TV, a fost difuzat momentul lui Ilie Adrian Beschiu, fiul primarului din Jina.

Băiatul de 12 ani a spus că este singurul care cântă în familie și a vorbit despre cât de mult îi place să cânte la fluier.

„Eu sunt foarte popular în satul meu și toată lumea mă știe. Tatăl meu este primar în comuna Jina. Banii și oile și fetele nu se zic, așa e vorba pe la noi”, le-a spus Iliuță celor de la emisiune.

A mărturisit că își dorea de mult să ajungă de mult la emisiune, iar dacă va fi bine, primarul îi va face o petrecere cu mulți invitați.

A ales să cânte la fluier după ce și-a auzit un coleg cântând. Momentul său a fost unul apreciat de juriu. Băiatul a cântat cu tot sufletul o melodie ritmată cu influențe din zona Sibiului și a Banatului.

„Ești foarte talentat Iliuță. Eu am mai auzit cântând copii la fluier, dar tu ai o tehnică. Ce mai, am auzit un profesionist”, a spus Andra Măruță, unul dintre jurați.
„Se vede ă te bucuri de ceea ce faci, iar bucuria asta a ta a reușit să ajungă la noi”, a spus și Alexandra Dinu.

Iliuță a trecut în etapa următoare cu patru de DA.

Primarul, un tată mândru

Contactat telefonic de reporterii Turnul Sfatului, Gheorghe Vasile Beschiu, primarul din Jina a spus că este foarte mândtu de băiatul său. A povestit că i-a fost alături când a cântat și că Iliuță a avut mari emoții.  

„Am fost foarte fericit să-l văd pe scenă. Am fost lângă el când a participat, dar nu ne-au lăsat lângă scenă. Aseară am văzut și eu cum s-a descurcat. A avut emoții, pentru că eu îl cunosc. A cântat frumos, dar să-l vedeți cum cântă când nu are emoții. Acolo au fost trei minute în care a trebuit să arate tot ce poate și nu a fost ușor”, spune Gheorghe Vasile Beschiu, primarul din Jina.

Iliuță este cel mai mic dintre cei trei copii ai primarului și este elev în clasa a VI-a la școala din Jina și în anul I la Școala Populară de Arte, la profesorul Adrian Grecu. Tatăl lui spune că de mic copil avea înclinații spre muzică, dar fluierul l-a descoperit în urmă cu patru, cinci ani. În ceea ce privește petrecerea promisă, primarul se va ține de cuvânt, dar spune că o va organiza atunci când timpurile îi vor permite.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus