Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

Taximetristul sibian aflat în stare gravă la spital: „era un băiat extraordinar”

Taximetristul sibian aflat în stare gravă la spital: „era un băiat extraordinar”

Agresiunea prin care a trecut ieri noapte un taximetrist din Sibiu, în cartierul Reșița, a venit ca un șoc pentru colegii de la compania de taxi cu care colabora. Administratorul companiei 953 spune că în zona Fundătura Lupeni, unde Daniel, bărbatul bătut, a avut comandă, este frecventată de „o bandă de tâlhari”. Despre colegul său, care acum este în stare gravă la spital, Mircea Buțiu are numai cuvinte de laudă.

Daniel este taximetrist independent, având propria afacere, prin intermediul căreia colaborează cu compania de taxi 953, din Sibiu. Administratorul companiei, Mircea Buțiu, are numai vorbe frumoase de spus despre colegul său. „E un băiat foarte bun, foarte bun, extraordinar. E taximetrist independent, nu are mai mult de 40 de ani și este colaboratorul nostru. Lucrăm extrem de bine cu el. Ne pare atât de rău, că nu știm exact ce s-a întâmplat acolo, în ce stare e, nu reușim să intrăm în contact cu familia, cu el, cu nimeni. Așteptăm și ne rugăm să supraviețuiască, să fie bine”, spune acesta.

Despre întregul eveniment, administratorul societății spune că nu este prima dată când cineva are o altercație cu anumite persoane care locuiesc în cartierul Reșița. 

„Acolo stă o bandă de tâlhari care face mereu probleme. Își mai fac comenzi și refuză să plătească, e o mare problemă. În acea noapte, Daniel a avut o comandă cu comision și probabil la fel au refuzat să plătească, s-o fi dat jos din mașină să discute cu ei, cine poate ști. L-a găsit un coleg taximetrist după vreo câteva ore bune, din întâmplare, pentru că trecea pe acolo pentru o comandă”, povestește Mircea Buțiu.

Bărbatul a fost internat în stare gravă la Spitalul Județean Sibiu, iar în acest moment este sub tratament și supravegherea medicilor. „Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fracturi craniene, a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Prof. L V

Acum 2 ani

Dacă "ACOLO STĂ O BANDĂ DE TÂLHARI ", deci se știe acest lucru atunci Poliția CE FACE ????? Uluitor... Sibiu . Și vor centru de conferințe si spectacole ... Sibiu, orașul european în care stă, nici mai mult nici mai puțin decât o BANDĂ de tâlhari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus